Andere manieren van geven:

Geef maandelijks

Met een maandelijkse donatie investeer je in het bereiken van Nederland met het evangelie van Jezus Christus. Als we kunnen rekenen op jouw maandelijkse gift kunnen we duurzaam investeren in bijvoorbeeld het trainen van cursusleiders en de ontwikkeling van aansprekende materialen. Doneer nu

Geef eenmalig

Geef je liever eenmalig of op zelfgekozen momenten? Dat kan! Het is ons verlangen dat meer mensen via Alpha Jezus leren kennen. Elke gift draagt hieraan bij! Investeer mee zodat de impact van Alpha zal groeien en meer mensen Jezus ontmoeten.

Doneer nu

Geef als bedrijf / ondernemer

Wil jij als ondernemer meebouwen aan onze missie? Word dan droomdrager en investeer in onze droom: “In 2036 hebben één miljoen mensen in Nederland het evangelie van Jezus Christus gehoord via Alpha”. De komende jaren willen we grote stappen zetten, door te investeren in groei en uitdagende projecten. Lees hoe jij hierbij kunt aanhaken als droomdrager.

Geef met belastingvoordeel

Bij een periodieke schenking help je Alpha Nederland met een vast bedrag voor minimaal vijf jaar. Omdat je gift als vrije schenking volledig aftrekbaar is van de belasting, krijg je een flink deel terug. Een schenking aan Alpha Nederland wordt zo extra aantrekkelijk. Lees meer

Neem Alpha op in uw testament

Wilt u Alpha doorgeven aan de volgende generaties? Alpha Nederland zet zich met hart en ziel in voor de evangelisatie van Nederland en duurzame en gezonde relaties. Samen met de kerken verwelkomen we jaarlijks 15.000 mensen die we mogen vertellen over Jezus Christus. U kunt Alpha ook opnemen in uw testament. Wij vertellen u hier graag meer over. Lees meer

Geef als kerk

Wordt er in jouw kerk ook Alpha of (Pre)Marriage Course gegeven? Om de honderden teams die Alpha geven te ondersteunen met nieuwe materialen, adviezen en kwalitatief goede trainingen, blijven we constant ontwikkelen. Zo blijven we deelnemers aanspreken met laagdrempelige, moderne materialen en werken aan training van hoge kwaliteit. Alpha Nederland doet haar werk ten dienste van de kerk. Samen met de kerk willen we Nederland bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Wil jij hier samen met jouw kerk aan bijdragen? Lees hoe je als kerk hieraan kan bijdragen.

Liever zelf een gift overmaken?

Jouw gift is van harte welkom op IBAN NL07 RABO 0372 9695 85 ten name van Stichting Alpha Nederland.

Hoe maken we impact met jouw gift?

Je kunt er alles over lezen in ons Jaarverslag 2022. We streven ernaar zo transparant mogelijk te zijn in onze financiële bestedingen. Het is een jaarverslag boordevol verhalen in een uniek online jasje. Ontdek het zelf en laat je verwonderen:

Open het jaarverslag

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Mark de Heer en ik help je vraag verder. Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen over geven aan Alpha, klik dan op de knop hieronder om contact met me op te nemen.

Neem contact met mij op