Onze cursussen

Alpha

Alpha biedt iedereen de mogelijkheid om in tien bijeenkomsten en een weekend op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk! 

Meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd hebben de cursus inmiddels gevolgd. In Nederland zijn dat er ruim 375.000. Alpha is in de afgelopen jaren een prachtig instrument gebleken om mensen bekend te maken met het evangelie van Jezus Christus. Alpha wordt in allerlei contexten gegeven; in kerken, op de werkplek, aan jongeren, aan studenten, aan senioren en zelfs in gevangenissen. Alpha is gratis en dat is meestal inclusief een maaltijd!

Wil je een Alpha volgen? Kijk dan op alphacursus.nl of alphayouth.nl voor een Alpha bij jou in de buurt!

Marriage en Parenting Courses

Alpha Nederland geeft naast Alpha ook de Marriage Course, Premarriage Course en Parenting Courses uit. Deze cursussen zijn gericht op duurzame en gezonde relaties binnen het gezin.

Wil je een Marriage of Parenting Course volgen? Kijk dan op marriagecourse.nl, premarriagecourse.nl of parentingcourse.nl voor een cursus bij jou in de buurt.

Overig

Naast Alpha en de Marriage Courses biedt Alpha Nederland samen met partnerorganisaties de Prayer Course en de Worship Central Cursus aan. Daarnaast geeft Alpha Nederland ook De Bijbel met Nicky en Pippa Gumbel uit (voorheen Bible in One Year).