Bouw mee als bedrijf / ondernemer

Investeren met impact

Al ruim 375.000 mensen in Nederland hebben Alpha gedaan. Daar zijn we heel blij mee. Maar er is nog een land te winnen! In 2036 bestaan we 40 jaar. Dit is onze droom: “In 2036 hebben één miljoen mensen in Nederland het evangelie van Jezus Christus gehoord via Alpha”. Wil jij als ondernemer meebouwen aan onze droom? Word dan droomdrager en investeer in levens van andere mensen met blijvende IMPACT.

We komen graag met je in contact om onze visie te delen voor de komende jaren en je bij te praten over onze projecten!

Neem contact met mij op

Ik ben Mark de Heer, Relatiebeheerder Vrienden van Alpha Nederland. Heb je vragen of wil je meebouwen aan onze droom? Ik ga graag met je in gesprek. Je kunt me bereiken via 06 – 13 21 47 40 of mark@alphanederland.org.

Neem contact met mij op

Als droomdrager

  • Investeer je in de levens van één miljoen mensen die een eerlijke kans krijgen om Jezus te leren kennen.
  • Houden we je op verschillende manieren op de hoogte van de ontwikkelingen rondom onze droom.    
  • Is je gift fiscaal aftrekbaar (ANBI).

Met meer financiële slagkracht kunnen we meer mensen bereiken!

Ja, ik word droomdrager!

“Het mooiste wat ik bij Alpha leerde was om God centraal te zetten. In mijn leven, in mijn gezin, in mijn relatie… in mijn werk zelfs. Alpha liet me zien dat een leven met Jezus echt mooi is.”

Ferdinand
Alpha-deelnemer

De impact van Alpha

Alpha biedt een schitterende kans om met mensen in contact te komen die Jezus nog niet kennen, of Hem beter willen leren kennen. Elke dag weer horen we verhalen over levens die positief veranderen. Uit onderzoek blijkt dat 92% van de Alpha-deelnemers een positieve tot zeer positieve invloed van Alpha op hun geloof en leven ervaart. Van de zoekende deelnemers ervaart maar liefst 55% de liefde van Jezus tijdens Alpha en de helft kiest ervoor om Jezus te gaan volgen. Investeer in het werk van Alpha Nederland en maak blijvende impact op mensenlevens.  

Gift overmaken

Wil je liever zelf je gift overmaken? Je gift is van harte welkom op IBAN is NL07 RABO 0372 9695 85 ten name van Stichting Alpha Nederland onder vermelding van ‘Droomdrager’.

Hoe besteden we jouw gift?

We streven ernaar zo transparant mogelijk te zijn in onze financiële bestedingen. Hoe besteden we de giften die we van Droomdragers hebben ontvangen? Je kunt er alles over lezen in ons Jaarverslag. Boordevol verhalen in een uniek online jasje. Ontdek zelf welke impact Droomdragers hebben gemaakt: