Droomdrager

Alpha bestaat inmiddels 25 jaar in Nederland. En het werkt. Al ruim 300.000 mensen hebben het evangelie van Jezus Christus gehoord via Alpha. Daar zijn we heel blij mee. Maar er wonen zeventien miljoen mensen in Nederland. Er is nog een land te winnen! Daarom is onze droom dat er in 2036 één miljoen mensen het evangelie van Jezus hebben gehoord via Alpha. 

Om die droom mogelijk te maken zoeken wij droomdragers die willen investeren in de droom van Alpha Nederland. Wil jij een van die droomdragers zijn? 

Alpha Nederland is een dynamische en groeiende organisatie die zich met hart en ziel inzet voor: 

  • de evangelisatie van Nederland  
  • de vitalisering van de kerk 
  • de transformatie van de samenleving 

“Toen ik mijn persoonlijk verhaal deelde, viel er zo’n last van mijn schouders. Er werd die avond voor mij gebeden en toen heb ik besloten om Jezus aan te nemen. Ik kwam daarna thuis en dacht: wow, wat heb ik gedaan? Maar het voelde zo goed.”

Roliena
Alpha-deelnemer

Financiële slagkracht 

Ieder jaar worden we gezegend met voldoende middelen om ons werk te kunnen doen. Hiervoor gaan we risico’s uit de weg. We gaan alleen in op geboden kansen als we daar financiële middelen voor hebben. Wij zijn heel dankbaar voor wat we kunnen doen met het geld wat we ontvangen, maar met meer financiële slagkracht kunnen we meer mensen bereiken. Zou jij droomdrager willen worden en samen met ons willen investeren in één miljoen mensen?  

Zelf je gift overmaken? Ons IBAN is NL07 RABO 0372 9695 85 ten name van Stichting Alpha Nederland.

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Mark de Heer, Relatiebeheerder Vrienden van Alpha Nederland. Heb je vragen of wil je financieel meebouwen aan het werk van Alpha? Ik ga graag met je in gesprek. 

Neem contact met mij op