Droomdrager

Investeren met impact

Alpha biedt een schitterende kans om met mensen in contact te komen die Jezus nog niet kennen, of Hem beter willen leren kennen. Elke dag weer horen we verhalen over levens die positief veranderen. Uit onderzoek blijkt dat 92% van de Alpha-deelnemers een positieve tot zeer positieve invloed van Alpha op hun geloof en leven ervaart. Van de zoekende deelnemers ervaart maar liefst 55% de liefde van Jezus tijdens Alpha en de helft kiest ervoor om Jezus te gaan volgen. Investeer in het werk van Alpha Nederland en maak blijvende impact op mensenlevens.  

Eén miljoen mensen

Alpha bestaat inmiddels 25 jaar in Nederland. Al ruim 325.000 mensen in Nederland hebben Alpha gedaan. Daar zijn we heel blij mee. Maar er is nog een land te winnen. In 2036 bestaan we 40 jaar. Onze droom is dat in 2036 één miljoen mensen het evangelie van Jezus Christus hebben gehoord via Alpha. Wil je als ondernemer investeren in deze droom? Word dan droomdrager en sluit je aan bij de Vrienden van Alpha Nederland.

  • Je investeert in de levens van één miljoen mensen die een eerlijke kans krijgen om Jezus te leren kennen.
  • Jaarlijks houden we je op verschillende manieren op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de droom.    
  • Je gift is fiscaal aftrekbaar (ANBI).

“Het mooiste wat ik bij Alpha leerde was om God centraal te zetten. In mijn leven, in mijn gezin, in mijn relatie… in mijn werk zelfs. Alpha liet me zien dat een leven met Jezus echt mooi is.”

Ferdinand
Alpha-deelnemer

Financiële slagkracht

Ieder jaar worden we gezegend met voldoende middelen om ons werk te kunnen doen. Hiervoor gaan we risico’s uit de weg. We gaan alleen in op geboden kansen als we daar financiële middelen voor hebben. Wij zijn heel dankbaar voor wat we kunnen doen met het geld dat we ontvangen, maar met meer financiële slagkracht kunnen we meer mensen bereiken. Zou jij droomdrager willen worden en samen met ons willen investeren in één miljoen mensen?  

Zelf je gift overmaken? Ons IBAN is NL07 RABO 0372 9695 85 ten name van Stichting Alpha Nederland.

Hoe besteden we jouw gift?

We streven ernaar zo transparant mogelijk te zijn in onze financiële bestedingen. Hoe besteden we de giften die we van Droomdragers hebben ontvangen? Je kunt er alles over lezen in ons Jaarverslag. Boordevol verhalen in een uniek online jasje. Ontdek zelf welke impact Droomdragers hebben gemaakt:

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Mark de Heer, Relatiebeheerder Vrienden van Alpha Nederland. Heb je vragen of wil je financieel meebouwen aan het werk van Alpha? Ik ga graag met je in gesprek. 

Neem contact met mij op