Doe mee als bidder

Bid jij met ons mee?

Gebed is de basis van alles wat we doen, het kloppende hart van onze activiteiten en de bron van onze droom. Nicky Gumbel zegt: “Alpha heeft alles in zich om te falen, behalve als God komt opdagen.” Alpha is slechts een middel, maar als God het zegent, gebeuren er mooie dingen. Bid jij met ons mee dat mensen in Nederland Jezus Christus leren kennen en Gods liefde voor hen ontdekken?

Gebeds- en dankpunten september

  1. Dank God dat de Alpha Nederland Training & Inspiratie op 10 september sinds lange tijd weer offline wordt georganiseerd. Bid voor een mooie dag, waar honderden teams worden geïnspireerd voor het komende seizoen. 
  2. In september start onze grote Alpha Campagne ‘Schuif Aan’. We zijn in heel Nederland zichtbaar, zowel online als langs de snelwegen en langs honderden N-wegen. Bid dat veel mensen de posters en reclameborden zullen opmerken. Tegelijkertijd worden er veel mensen persoonlijk uitgenodigd om bij een Alpha aan te schuiven. Bid voor alle mensen die worden uitgenodigd. 
  3. Bid dat steeds meer kerken gaan bouwen aan missionaire Alpha Youth Communities, waar jongeren Jezus leren kennen en ontdekken wat het betekent om Hem te volgen. 
  4. Dank mee dat we met ons donatiefonds Alpha-kantoren in andere landen kunnen steunen, zowel financieel als door middel van coaching. 

“Alpha is slechts een middel, maar als God het zegent, gebeuren er mooie dingen.”

Gebeds- en dankpunten augustus 

  1. We zijn dankbaar dat er in de Rooms-Katholieke Kerk een beweging gaande is van meer missionair worden. Het is ons verlangen dat er dit jaar 200 Alpha’s zullen starten in de Rooms-Katholieke Kerk. Vraag God dat Hij hierin zal voorzien. 
  2. Bid dat er komende maanden veel (nieuwe) kerken zullen starten met de voorbereidingen voor hun Alpha in september.
  3. We zijn dankbaar dat we de ruimte en financiële middelen hebben om ons team uit te breiden. Bid voor een goede invulling van onze vacatures.  
  4. De Alpha Film Series is nu ook in Chinese taal en context ontwikkeld, waardoor meer dan drie miljard mensen in hun eigen taal bereikt kunnen worden. Dank God voor de de mooie lancering van de video’s. 
Dank je wel voor jouw gebed!