Doe mee als bidder

Bid jij met ons mee?

Gebed is de basis van alles wat we doen, het kloppende hart van onze activiteiten en de bron van onze droom. Nicky Gumbel zegt: “Alpha heeft alles in zich om te falen, behalve als God komt opdagen.” Alpha is slechts een middel, maar als God het zegent, gebeuren er mooie dingen. Bid jij met ons mee dat mensen in Nederland Jezus Christus leren kennen en Gods liefde voor hen ontdekken?

Dank- en gebedspunten juni

Dank God voor de Leadership Conference waar we met zeven Alpha Youth-leiders aanwezig konden zijn. Er werd een speciaal programma georganiseerd voor Youth-leiders. We hebben een inspirerende tijd gehad!

We zijn dankbaar voor de start van coachtrajecten met Alpha-teamleiders die de impact van hun Alpha willen vergroten. 

Dank God voor alle nieuwe cursusleiders die interesse hebben in het geven van een Premarriage of Marriage Course in hun stad of dorp. Tijdens de online trainingen waren er 32 mensen die interesse hebben in het geven van een (Pre)Marriage Course of die al concreet gaan starten. Heel leuk! 

We zijn dankbaar voor het nieuwe (Pre)Marriage Course-promotiemateriaal dat cursusleiders gaat helpen om stellen uit te nodigen en hun (Pre)Marriage Course te promoten. Willen jullie meebidden voor deze cursusleiders, de voorbereidingen en het uitnodigen van stellen?

We zijn dankbaar voor de open brief die we namens tieners naar aanleiding van het ‘Open Generation’ onderzoek hebben kunnen sturen naar alle kerkleiders in Nederland. Deze brief heeft voor veel aandacht voor deze generatie gezorgd.

Op donderdagavond 15 juni hebben we een symposium naar aanleiding van het ‘Open Generation’ onderzoek. Ons gebed is dat we kerkleiders en jeugdleiders kunnen helpen om deze generatie te begrijpen en te bereiken.

Op vrijdag 16 juni organiseren we de externidag voor nieuwe externe bestuursleden van studentenverenigingen. Bid je mee dat we hen kunnen inspireren om missie prioriteit te maken in hun vereniging?

Deze maand hebben we flink wat bezichtigingen voor een nieuw pand voor het team van Alpha Nederland. Idealiter willen we dit najaar verhuizen naar een nieuwe locatie. Bid je mee voor wijsheid en Gods leiding hierin? 

“Alpha is slechts een middel, maar als God het zegent, gebeuren er mooie dingen.”

Dank- en gebedspunten mei

We zijn God dankbaar voor de goede sfeer in het team van Alpha Nederland en voor de passie en gedrevenheid voor onze droom!

We zijn dankbaar voor de Alpha’s die dit voorjaar (weer) zijn gestart. Dank God voor de deelnemers die hun leven aan Jezus hebben gegeven. En voor de prachtige verhalen van teams over Alpha-weekenden waarop ze de Heilige Geest hebben zien werken. 

Dank God voor de Alpha Campagne waardoor weer duizenden mensen zijn bereikt. Sinds 1 maart hebben ruim 3.000 mensen een Alpha gevonden via alpha-cursus.nl!

Op 16 april zijn door het hele land The Passion kijkavonden georganiseerd. Bid dat de mensen die hebben gekeken op zoek zullen gaan naar God en zijn liefde voor hen zullen ontdekken. 

We zijn dankbaar voor de ambassadeursdag op 22 april voor ambassadeurs van Alpha en Alpha Students. Wil je meebidden voor wijsheid voor hen om nieuwe teams te vormen voor het volgende jaar? En voor nieuwe ambassadeurs in steden waar geen ambassadeur is?

Bid voor de Alpha Experiences die de komende maanden worden georganiseerd als vervolg op de mini-conferentie van ‘De Missionaire Parochie’. Bid dat de Alpha Experiences parochies zullen helpen om Alpha’s op te starten. 

Een groot deel van ons team zal 1 en 2 mei aanwezig zijn bij de Leadership Conference van Alpha in Londen, met onder andere 10 jonge leiders uit Nederland. Wil je meebidden dat dit een inspirerende, bemoedigende tijd zal zijn voor de deelnemers en dat het tot zegen zal zijn van de Alpha Youth-teams waar deze leiders onderdeel van zijn?

Op 27 mei geven we op Opwekking de workshop ‘Laat de volgende generatie opstaan?!’ Bid je mee dat we bezoekers kunnen inspireren om te investeren in de volgende generatie leiders?

We zijn heel blij met de nieuwe websites van de Premarriage Course en de Marriage Course. Wil je meebidden dat de nieuwe websites veel nieuwe stellen mogen bereiken om een cursus bij hen in de buurt te vinden en te volgen? 

In de maand april draaiden de campagnes ‘Geef een Marriage Course’ en ‘Geef een Premarriage Course’. We zijn dankbaar voor de vele mensen die interesse hebben om een (Pre)Marriage Course te geven. Bid je mee dat er op nog veel meer plekken in het land een (Pre)Marriage Course wordt gegeven?  

Dank je wel voor jouw gebed!