Doe mee als bidder

Bid jij met ons mee?

Gebed is de basis van alles wat we doen, het kloppende hart van onze activiteiten en de bron van onze droom. Nicky Gumbel zegt: “Alpha heeft alles in zich om te falen, behalve als God komt opdagen.” Alpha is slechts een middel, maar als God het zegent, gebeuren er mooie dingen. Bid jij met ons mee dat mensen in Nederland Jezus Christus leren kennen en Gods liefde voor hen ontdekken?

Gebeds- en dankpunten februari

We kijken terug op een fantastische Alpha Nederland Training & Inspiratiedag die vol was van Gods Geest en waar veel mensen de liefde van God mochten ervaren! Bid je mee dat de aanwezigen deze ervaring vast houden en Gods liefde door zullen geven aan de deelnemers van hun Alpha of (Pre)Marriage Course? 

Op zaterdag 4 februari organiseren we De Kansen voor de Kerk | Leiderschapsvermenigvuldiging. Bid voor een impactvolle dag voor kerkleiders in Brabant, Limburg en Vlaanderen als we samenkomen om geïnspireerd te worden en aan de slag te gaan met vermenigvuldigend leiderschap.

Bid voor nieuwe Alpha-ambassadeurs die mee willen bouwen om Alpha’s in de omgeving aan elkaar te verbinden en samen meer mensen met Gods liefde te laten kennismaken. 

Dank God voor de (Pre)Marriage Courses die in februari starten. Bid voor de leiders en voor de stellen die meedoen, dat huwelijken en relaties versterkt zullen worden.  

Er zijn nieuwe Alpha Youth en Alpha Students promotiematerialen. Bid dat dit de teams helpt om jongeren en studenten uit te nodigen.

Deze maand gaan veel Alpha Youth en Alpha Students weer van start! Bid voor vrijmoedigheid om uit te nodigen en mooie startavonden waar jongeren en studenten zich thuis voelen!

We gaan aan de slag om de Alpha Youth App nog beter te maken. Bid voor wijsheid en inzicht om aan te sluiten bij wat de teams nodig hebben.

“Alpha is slechts een middel, maar als God het zegent, gebeuren er mooie dingen.”

Gebeds- en dankpunten januari

In januari gaan er weer veel Alpha’s van start. Bid je mee voor de duizenden mensen die via Alpha voor het eerst of opnieuw gaan kennismaken met de liefde van God?

Ook start de Alpha Campagne ‘Schuif Aan’ weer. Bid mee dat miljoenen mensen in Nederland geraakt zullen worden door de campagne en de persoonlijke uitnodigingen die gedaan worden in deze periode.

Op 14 januari vindt de Alpha Nederland Training & Inspiratie plaats in Veenendaal. We hopen hier honderden mensen te ontmoeten en klaar te stomen voor een nieuw Alpha-seizoen. Bid je mee dat ze een fantastische dag hebben met hun team en dat ze geïnspireerd worden?

Bid mee voor alle (nieuwe) cursusleiders van de (Pre)Marriage Courses en het organiseren en leiden van de cursussen. Bid dat er veel stellen zullen komen en dat relaties versterkt zullen worden.

Dank God voor de internationale Alpha-familie!

Collega’s Karen en Jaïr Sagström zijn afgelopen december in Israël geweest, om daar het werk van Alpha te ondersteunen. Drie kerken gaan starten met Alpha in verschillende talen. Bid dat Gods liefde in de harten van deelnemers zal landen. 

Dank God voor de geweldige ontwikkelingen in de Ramintoja-kerk in Litouwen! Bid mee voor wijsheid voor organisaties van Alpha in Hongarije, Oostenrijk en Litouwen en voor de kerken daar. 

Onze collega’s uit de Golfstaten komen twee dagen meekijken bij Alpha Nederland. Bid dat hun bezoek tot inspiratie en groei zal zijn voor Alpha in deze ingewikkelde regio (Qatar, Koeweit, Saoedi-Arabië, enzovoorts). 

Dank je wel voor jouw gebed!