Prayer Course

Een reis door het Onze Vader

“Ik heb geleerd hoe je Gods stem kunt verstaan” 

Prayer Course

De Prayer Course is een reis door het Onze Vader in zes korte filmpjes, met bijbehorende gespreksvragen voor elke bijeenkomst. De cursus is ontstaan uit een samenwerking tussen Alpha en 24-Prayer. Het is ontworpen om in gesprek te gaan over gebed en om je gebedsleven te verdiepen. Bekijk hier wat de Prayer Course je te bieden heeft:  

Je kunt de Prayer Course gratis downloaden. Wel vragen we je jouw Prayer Course te registreren. Daarmee ben je verzekerd van ondersteuning. Gebruik de downloadbutton hieronder om te registreren en vervolgens toegang te krijgen tot de cursusmaterialen en banners voor online promotie. Flyers en relevante boeken vind je in de Alpha Bookshop

Bekijk aflevering 1: ‘Aanbidding’

Wil je eerst een voorproefje? Bekijk hier de eerste bijeenkomst over ‘Aanbidding’ en lees de bijbehorende handleiding.

Zes bijeenkomsten

De Prayer Course bestaat uit zes interactieve bijeenkomsten voor kleine groepen, op basis van het Onze Vader.

  1. Aanbidding
  2. Vragen 
  3. Voorbede 
  4. Volharding in gebed 
  5. Luisteren 
  6. Geestelijke strijd

Verder na de Prayer Course? 

Wil je weten hoe je het gebedsleven van jou, je omgeving en je kerk verder kunt versterken en verdiepen? Kijk dan op de website van 24-7 Prayer NL. Je vindt daar allerlei creatieve en praktische materialen waarmee je direct aan de slag kunt!


Voor de lezers van Hoe moet je bidden? van Pete Greig

Ben je op zoek naar de gebedsgereedschappen waarnaar wordt verwezen in ‘Hoe moet je bidden?’? Op prayercourse.org/toolshed vind je de Engelstalige gereedschapskist. Alpha Nederland & 24-7 Prayer NL werken op dit moment aan de vertaling van de vernieuwde Prayer Course. Op termijn zal dan ook de Nederlandstalige gereedschapskist hier op onze site te vinden zijn!

Contact

Alpha Nederland
info@alphanederland.org

24-7 Prayer NL
info@24-7prayer.nl