Evenementen

18 januari 2021 – Online, via Zoom

Experience | Alpha Students Online

Tijdens deze Alpha Students Online Experience maak je als leider een Alpha Students Online-avond mee. Samen spelen we Zoom Games en praten we na over een aflevering van de Alpha Film Series. Fun, Faith & Friendship!

Bekijk evenement
20 januari 2021 – Online, via Zoom

Hoe geef ik mijn (Pre)Marriage Course Online?

Het lijkt erop dat de lockdown nog wel even gaat duren. Stellen kunnen nu niet naar een offline cursus komen, maar hebben wel behoefte aan goede gesprekken met elkaar. Na het volgen van deze training ben je er helemaal klaar voor om zelf een (Pre)Marriage Course Online te geven!

Bekijk evenement
26 januari 2021 – Online, via Zoom

Masterclass | Alpha Youth Community

Als jij Alpha Youth gaat geven ontstaat er een community van jongeren. Er zijn vriendschappen gevormd en jongeren willen vaak graag doorgaan. Hoe ga je verder met je jongeren na Alpha Youth? Daar gaan we in deze online masterclass op in.

Bekijk evenement
1 februari 2021 – Online, via Zoom

Experience | Alpha Online

Tijdens deze Alpha Online Experience maak je als leider een Alpha Online-avond mee. Samen spelen we Zoom Games en praten we na over een aflevering van de Alpha Film Series.

Bekijk evenement
2 maart 2021 – Online, via Zoom

Experience | Marriage Course (kerkleiderseditie)

Het is niet niks om in deze tijden een kerk te leiden. Het huwelijk is een van de aspecten van het leven van een kerkleider dat al snel minder aandacht krijgt of onder druk komt te staan. Daarom geven we kerkleiders en hun partners twee Marriage Course-avonden cadeau!

Bekijk evenement
14 april 2021 – Houten

Alpha Youth Regiomeeting Houten

Kun jij wel een beetje inspiratie en bemoediging gebruiken voor het aankomende jeugdseizoen? De Alpha Youth Regiomeeting in Houten is een avond vol inspiratie rondom de vraag: hoe kun jij als jeugdwerker jongeren begeleiden in hun zoektocht naar wat geloof voor hen persoonlijk betekent?

Bekijk evenement
18 mei 2021 – Harderwijk

Alpha Youth Regiomeeting Harderwijk

Kun jij wel een beetje inspiratie en bemoediging gebruiken voor het aankomende jeugdseizoen? De Alpha Youth Regiomeeting in Harderwijk is een avond vol inspiratie rondom de vraag: hoe kun jij als jeugdwerker jongeren begeleiden in hun zoektocht naar wat geloof voor hen persoonlijk betekent?

Bekijk evenement