Evenementen

11 maart 2021 – Online, via Zoom

Kansen voor de kerk | met Nicky Gumbel

Laat je inspireren tijdens dit unieke evenement met de pionier achter Alpha, Nicky Gumbel. Tijdens deze Zoom-call deelt Nicky over zijn visie voor de kerk in coronatijd en hierna.

Bekijk evenement
22 maart 2021 – Online, via Zoom

Basistraining | Alpha Online

Ga je een Alpha Online geven of ben je aan het nadenken over alternatieven als jouw Alpha niet offline door kan gaan? Na het volgen van deze training weet je alle basics van het geven van Alpha Online!

Bekijk evenement
29 maart 2021 – Online, via Zoom

Verdiepende training | Alpha Online

Weet je de basics van het geven van Alpha Online, maar heb je vragen over bijvoorbeeld een online Alpha-weekend of hoe het ministrygebed werkt in een online setting? Je bent van harte welkom bij deze verdiepende training!

Bekijk evenement
7 april 2021 – Online, via Zoom

Training Marriage Course

Ga je voor het eerst een Marriage Course geven en wil je goed voorbereid van start gaan? Of wil je graag wat meer weten over wat de cursus precies inhoudt? Tijdens de online training op 7 april vertellen we je alles wat je wilt weten. We duiken de materialen in en nemen alle tijd voor vragen, zodat je helemaal voorbereid bent om een Marriage Course te geven.

Bekijk evenement
14 april 2021 – Houten

Alpha Youth Regiomeeting Houten

Kun jij wel een beetje inspiratie en bemoediging gebruiken voor het aankomende jeugdseizoen? De Alpha Youth Regiomeeting in Houten is een avond vol inspiratie rondom de vraag: hoe kun jij als jeugdwerker jongeren begeleiden in hun zoektocht naar wat geloof voor hen persoonlijk betekent?

Bekijk evenement
18 mei 2021 – Harderwijk

Alpha Youth Regiomeeting Harderwijk

Kun jij wel een beetje inspiratie en bemoediging gebruiken voor het aankomende jeugdseizoen? De Alpha Youth Regiomeeting in Harderwijk is een avond vol inspiratie rondom de vraag: hoe kun jij als jeugdwerker jongeren begeleiden in hun zoektocht naar wat geloof voor hen persoonlijk betekent?

Bekijk evenement
19 mei 2021 – Online, via Zoom

Hoe betrek ik de kerk bij mijn (Pre)Marriage Course?

Het komt regelmatig voor dat enthousiaste gemeenteleden met het initiatief komen om een (Pre)Marriage Course te organiseren. Hoe zorg je ervoor dat de (Pre)Marriage Course breder gedragen wordt in de kerk? Tijdens deze training delen we aantal tips met je en zullen we samen nadenken over idee├źn om de kerk te betrekken bij jouw cursus.

Bekijk evenement