Evenementen

9 december 2020 – Online, via Zoom

Masterclass | Een social media campagne opzetten voor Alpha

Ben jij benieuwd wat een (betaalde) social media campagne voor jouw Alpha kan betekenen? En hoe je zo’n campagne opzet? In deze masterclass nemen de Marketing & Communicatie-medewerkers van Alpha en Alpha Youth je mee door de basis van een social media campagne, de beste content voor je advertenties en een succesvolle landingspagina.

Bekijk evenement
14 december 2020 – Online, via Zoom

Training Parenting Course

Ga je voor het eerst een Parenting Course geven en wil je goed voorbereid van start gaan? Of wil je eerst graag wat meer weten over wat de cursus precies inhoudt? Misschien heb je wel vragen over hoe je een Parenting Course Online kunt geven. Tijdens de online training op 14 december vertellen we je alles wat je wilt weten over zowel de Parenting Children Course als de Parenting Teenagers Course.

Bekijk evenement
14 december 2020 – Online, via Zoom

Verdiepende training | Alpha Online (with live translation)

Weet je de basics van het geven van Alpha Online, maar heb je vragen over bijvoorbeeld een online Alpha-weekend of hoe het ministrygebed werkt in een online setting? Je bent van harte welkom bij deze verdiepende training!

Bekijk evenement
8 t/m 9 januari 2021 – Online: Home Edition

Alpha Nederland Training & Inspiratie: Home Edition

Op deze online Alpha Nederland Training & Inspiratie gaan we samen aan de slag met jouw vragen. Onbekend met Alpha en de Marriage Courses? Geen probleem! Je kunt zelf kiezen of je helemaal in de basics duikt, of dat je nog wat dieper ingaat over de iets uitdagendere onderwerpen.

Bekijk evenement
13 januari 2021 – Online, via Zoom

Masterclass | Uitnodigingschallenge

In deze masterclass zullen we ingaan op een aantal principes die van belang zijn om meer focus op een persoonlijke uitnodiging voor Alpha te krijgen. En natuurlijk gaan we in op de belangrijke vraag: hoe krijg je je kerk zover dat ze zelf mensen gaan uitnodigen voor Alpha?

Bekijk evenement
14 april 2021 – Houten

Alpha Youth Regiomeeting Houten

Kun jij wel een beetje inspiratie en bemoediging gebruiken voor het aankomende jeugdseizoen? De Alpha Youth Regiomeeting is een avond vol inspiratie rondom de vraag: hoe kun jij als jeugdwerker jongeren begeleiden in hun zoektocht naar wat geloof voor hen persoonlijk betekent?

Bekijk evenement