Evenementen

1 t/m 31 mei 2021 – Online, via Zoom

Gesprek | Ga een gesprek aan met een Relatiemanager

Denk je erover na om een cursus van Alpha Nederland te geven? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te ontdekken voor jouw kerk. Of je nu nadenkt over een Alpha, Alpha Youth, Alpha Students of een (Pre)Marriage Course, we leren je graag kennen.

Bekijk evenement
18 mei 2021 – Online, via Zoom

Training | Teamleiders kick-off

In deze training gaan we samen aan de slag met de voorbereiding van jouw Alpha. Van de vraag: ‘Wie vraag ik voor mijn team?’ tot: ‘In hoeverre moeten mijn kerkleiders betrokken zijn bij Alpha?’.

Bekijk evenement
19 mei 2021 – Online, via Zoom

Training | Hoe betrek ik de kerk bij mijn (Pre)Marriage Course?

Het komt regelmatig voor dat enthousiaste gemeenteleden met het initiatief komen om een (Pre)Marriage Course te organiseren. Hoe zorg je ervoor dat de (Pre)Marriage Course breder gedragen wordt in de kerk? Tijdens deze training delen we aantal tips met je en zullen we samen nadenken over ideeën om de kerk te betrekken bij jouw cursus.

Bekijk evenement
2 juni 2021 – Online, via Zoom

Training | Hoe geef ik een Marriage Course?

Ga je voor het eerst een Marriage Course geven en wil je goed voorbereid van start gaan? Of wil je graag wat meer weten over wat de cursus precies inhoudt? Tijdens de online training vertellen we je alles wat je wilt weten. We duiken de materialen in en nemen alle tijd voor vragen, zodat je helemaal voorbereid bent om een Marriage Course te geven.

Bekijk evenement
7 juni 2021 – Online, via Zoom

Meet-up | Marriage & Premarriage Course

Het cursusseizoen zit er alweer (bijna) op. Daarom organiseert Alpha Nederland deze ontspannen meet & greet voor alle Marriage Course en Premarriage Course-leiders die afgelopen jaar (’20-’21) een cursus organiseerden. We willen met jullie vieren wat er is gebeurd en elkaar in relaxte setting ontmoeten.

Bekijk evenement
8 juni 2021 – Harderwijk

Regiomeeting Harderwijk | Alpha Youth

Kun jij wel een beetje inspiratie en bemoediging gebruiken voor het aankomende jeugdseizoen? De Alpha Youth Regiomeeting in Harderwijk is een avond vol inspiratie rondom de vraag: hoe kun jij als jeugdwerker jongeren begeleiden in hun zoektocht naar wat geloof voor hen persoonlijk betekent?

Bekijk evenement
14 juni 2021 – Online, via Zoom

Experience | Alpha Students

Tijdens deze Alpha Students Online Experience maak je als leider een Alpha Students-avond mee. Samen spelen we Zoom Games en praten we na over een aflevering van de Alpha Film Series. Fun, Faith & Friendship!

Bekijk evenement
16 juni 2021 – Online, via Zoom

Training | Hoe geef ik mijn (Pre)Marriage Course Online?

Veel stellen kunnen of willen nu niet naar een offline cursus komen, maar hebben wel behoefte aan goede gesprekken met elkaar. Na het volgen van deze training ben je er helemaal klaar voor om zelf een (Pre)Marriage Course Online te geven!

Bekijk evenement
21 juni 2021 – Online, via Zoom

Experience | Alpha Youth

Benieuwd hoe Alpha Youth in de praktijk werkt? Dan is deze experience iets voor jou! Tijdens deze Alpha Youth Experience maak je als leider een Alpha Youth-avond mee. Samen spelen we Zoom Games en praten we na over een aflevering van de Alpha Youth Series. Fun, Faith & Friendship!

Bekijk evenement
28 juni 2021 – Online, via Zoom

Experience | Alpha Online

Tijdens deze Alpha Online Experience maak je als leider een Alpha Online-avond mee. Samen spelen we Zoom Games en praten we na over een aflevering van de Alpha Film Series.

Bekijk evenement
11 september 2021

Alpha Nederland Training & Inspiratie

Op deze Alpha Nederland Training & Inspiratie gaan we samen aan de slag met jouw vragen. Of je nu tien jaar geleden Alpha hebt gegeven, elk jaar een Marriage Course geeft, of net begint: er is genoeg voor je om te ontdekken. Je kunt zelf kiezen of je helemaal in de basics duikt, of dat je nog wat dieper ingaat op de iets uitdagendere onderwerpen.

Bekijk evenement
27 oktober 2021 – Houten

Regiomeeting Houten | Alpha Youth

Kun jij wel een beetje inspiratie en bemoediging gebruiken voor het aankomende jeugdseizoen? De Alpha Youth Regiomeeting in Houten is een avond vol inspiratie rondom de vraag: hoe kun jij als jeugdwerker jongeren begeleiden in hun zoektocht naar wat geloof voor hen persoonlijk betekent?

Bekijk evenement