Evenementen

7 juni 2023 – Assen

(Pre)Marriage Course Training | Assen

Tijdens deze training in Assen vertellen we je alles wat je wilt weten over het geven van een Marriage Course of Premarriage Course. Ga je voor het eerst een (Pre)Marriage Course geven en wil je goed voorbereid van start gaan? Of wil je graag wat meer weten over wat de cursus precies inhoudt? Na deze bijeenkomst ben je helemaal op de hoogte!

Bekijk evenement
12 juni 2023 – Online, via Zoom

Training | Alpha-teamleiders Kick-Off

In deze training gaan we samen aan de slag met de voorbereiding van jouw Alpha. Van de vraag: ‘Wie vraag ik voor mijn team?’ tot: ‘In hoeverre moeten mijn kerkleiders betrokken zijn bij Alpha?’ En natuurlijk kijken we ook naar hoe je je team kunt voorbereiden door middel van training.

Bekijk evenement
13 juni 2023 – Goes

(Pre)Marriage Course Training | Goes

Tijdens deze training in Goes vertellen we je alles wat je wilt weten over het geven van een Marriage Course of Premarriage Course. Ga je voor het eerst een (Pre)Marriage Course geven en wil je goed voorbereid van start gaan? Of wil je graag wat meer weten over wat de cursus precies inhoudt? Na deze bijeenkomst ben je helemaal op de hoogte!

Bekijk evenement
15 juni 2023 – Amersfoort

Open Generation symposium

Op donderdag 15 juni vindt het Open Generation symposium plaats naar aanleiding van het Open Generation onderzoeksrapport. Het symposium is bedoeld voor kerkleiders, jeugdleiders, predikanten en iedereen die geïnteresseerd is.

Bekijk evenement
9 september 2023 – Veenendaal

Alpha Nederland Training & Inspiratie

Op de Alpha Nederland Training & Inspiratie word je een dag lang geïnspireerd, getraind en toegerust om aan de slag te gaan met jouw cursus. Aan het eind van de dag is jouw team er helemaal klaar voor om een Alpha of (Pre)Marriage Course te geven!

Bekijk evenement
9 september 2023 – Veenendaal

English: Alpha Nederland Training & Inspiration

At the Alpha Netherlands Training & Inspiration, you’ll be inspired, trained and equipped to get started with the course of your interest. At the end of the day, your team is fully ready to run an Alpha or (Pre)Marriage Course!

Bekijk evenement
6 t/m 7 mei 2024 – Royal Albert Hall, Londen

Leadership Conference 2024

Op 6 en 7 mei wordt de Leadership Conference gehouden. De conferentie vindt fysiek plaats in de Royal Albert Hall in Londen. Een uniek evenement om mee te maken!

Bekijk evenement