Evenementen

1 t/m 31 juli 2021 – Online, via Microsoft Teams

Gesprek | Ontdek de kansen voor jouw kerk

Denk je erover na om een cursus van Alpha Nederland te geven? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te ontdekken voor jouw kerk. Of je nu nadenkt over een Alpha, Alpha Youth, Alpha Students of een (Pre)Marriage Course, we leren je graag kennen.

Bekijk evenement
30 augustus 2021 – Online, via Zoom

Experience | Marriage Course

Ben je benieuwd hoe een avond van de Marriage Course eruitziet? Tijdens deze experience maak je een Marriage Course-avond mee. Je maakt kennis met de video’s van de Marriage Course Series en gaat samen met je partner in gesprek over verschillende onderwerpen.

Bekijk evenement
10 t/m 11 september 2021 – Online

Alpha Nederland Training & Inspiratie: Home Edition

Op deze Alpha Nederland Training & Inspiratie gaan we samen aan de slag met jouw vragen. Of je nu tien jaar geleden Alpha hebt gegeven, elk jaar een Marriage Course geeft, of net begint: er is genoeg voor je om te ontdekken. Je kunt zelf kiezen of je helemaal in de basics duikt, of dat je dieper ingaat op uitdagende onderwerpen.

Bekijk evenement
27 oktober 2021 – Houten

Regiomeeting Houten | Alpha Youth

Kun jij wel een beetje inspiratie en bemoediging gebruiken voor het aankomende jeugdseizoen? De Alpha Youth Regiomeeting in Houten is een avond vol inspiratie rondom de vraag: hoe kun jij als jeugdwerker jongeren begeleiden in hun zoektocht naar wat geloof voor hen persoonlijk betekent?

Bekijk evenement