Evenementen

14 april 2021 – Houten

Regiomeeting Houten | Alpha Youth

Kun jij wel een beetje inspiratie en bemoediging gebruiken voor het aankomende jeugdseizoen? De Alpha Youth Regiomeeting in Houten is een avond vol inspiratie rondom de vraag: hoe kun jij als jeugdwerker jongeren begeleiden in hun zoektocht naar wat geloof voor hen persoonlijk betekent?

Bekijk evenement
15 april 2021 – Online, via Zoom

Training | Hoe geef ik een Premarriage Course?

Ga je voor het eerst een Premarriage Course geven en wil je goed voorbereid van start gaan? Of wil je eerst graag wat meer weten over wat de cursus precies inhoudt? Tijdens deze online training vertellen we je alles wat je wilt weten. We duiken de materialen in en nemen alle tijd voor vragen, zodat je helemaal voorbereid bent om een Premarriage Course te geven.

Bekijk evenement
15 april 2021 – Online, via Zoom

Masterclass | Verder na Alpha Youth

Als jij Alpha Youth gaat geven ontstaat er een community van jongeren. Er zijn vriendschappen gevormd en jongeren willen vaak graag doorgaan. Hoe ga je dus verder na Alpha Youth? Daar gaan we in deze online masterclass op in.

Bekijk evenement
22 april 2021 – Online, via Zoom

Masterclass | Verder na Alpha Students

Als jij Alpha Students gaat geven, ontstaat er een community van studenten. Er zijn vriendschappen gevormd en studenten willen vaak graag doorgaan. Hoe ga je verder na Alpha Students? Daar gaan we in deze online masterclass op in.

Bekijk evenement
4 t/m 5 mei 2021 – Online

Leadership Conference 2021

Jaarlijks organiseert Alpha International de Leadership Conference in Londen. Dit jaar wordt de leiderschapsconferentie voor het eerst online gehouden. Dit maakt het voor christelijke leiders wereldwijd heel eenvoudig om aan aan te haken. Een unieke kans!

Bekijk evenement
10 mei 2021 – Online, via Zoom

Masterclass | Uitnodigingschallenge

In deze masterclass zullen we ingaan op een aantal principes die van belang zijn om meer focus op een persoonlijke uitnodiging voor Alpha te krijgen. En natuurlijk gaan we in op de belangrijke vraag: hoe krijg je je kerk zover dat ze zelf mensen gaan uitnodigen voor Alpha?

Bekijk evenement
18 mei 2021 – Harderwijk

Regiomeeting Harderwijk| Alpha Youth

Kun jij wel een beetje inspiratie en bemoediging gebruiken voor het aankomende jeugdseizoen? De Alpha Youth Regiomeeting in Harderwijk is een avond vol inspiratie rondom de vraag: hoe kun jij als jeugdwerker jongeren begeleiden in hun zoektocht naar wat geloof voor hen persoonlijk betekent?

Bekijk evenement
18 mei 2021 – Online, via Zoom

Training | Teamleiders kick-off

In deze training gaan we samen aan de slag met de voorbereiding van jouw Alpha. Van de vraag: ‘Wie vraag ik voor mijn team?’ tot: ‘In hoeverre moeten mijn kerkleiders betrokken zijn bij Alpha?’.

Bekijk evenement
19 mei 2021 – Online, via Zoom

Training | Hoe betrek ik de kerk bij mijn (Pre)Marriage Course?

Het komt regelmatig voor dat enthousiaste gemeenteleden met het initiatief komen om een (Pre)Marriage Course te organiseren. Hoe zorg je ervoor dat de (Pre)Marriage Course breder gedragen wordt in de kerk? Tijdens deze training delen we aantal tips met je en zullen we samen nadenken over idee├źn om de kerk te betrekken bij jouw cursus.

Bekijk evenement
2 juni 2021 – Online, via Zoom

Training | Hoe geef ik een Marriage Course?

Ga je voor het eerst een Marriage Course geven en wil je goed voorbereid van start gaan? Of wil je graag wat meer weten over wat de cursus precies inhoudt? Tijdens de online training vertellen we je alles wat je wilt weten. We duiken de materialen in en nemen alle tijd voor vragen, zodat je helemaal voorbereid bent om een Marriage Course te geven.

Bekijk evenement
16 juni 2021 – Online, via Zoom

Training | Hoe geef ik mijn (Pre)Marriage Course Online?

Veel stellen kunnen of willen nu niet naar een offline cursus komen, maar hebben wel behoefte aan goede gesprekken met elkaar. Na het volgen van deze training ben je er helemaal klaar voor om zelf een (Pre)Marriage Course Online te geven!

Bekijk evenement
28 juni 2021 – Online, via Zoom

Experience | Alpha Online

Tijdens deze Alpha Online Experience maak je als leider een Alpha Online-avond mee. Samen spelen we Zoom Games en praten we na over een aflevering van de Alpha Film Series.

Bekijk evenement
11 september 2021

Alpha Nederland Training & Inspiratie

Op deze Alpha Nederland Training & Inspiratie gaan we samen aan de slag met jouw vragen. Of je nu tien jaar geleden Alpha hebt gegeven, elk jaar een Marriage Course geeft, of net begint: er is genoeg voor je om te ontdekken. Je kunt zelf kiezen of je helemaal in de basics duikt, of dat je nog wat dieper ingaat op de iets uitdagendere onderwerpen.

Bekijk evenement