Alpha Nieuws & Magazine

Wil je meer weten over het werk van Alpha Nederland? Je kunt je gratis abonneren op onze maandelijkse digitale nieuwsbrief. Of vraag gratis ons magazine Alpha Life aan. Alpha Life ontvang je een keer per jaar op je deurmat.

Corporate nieuwsbrief op iPhone

Nieuwsbrief

Met de nieuwsbrief blijf je per mail op de hoogte van de ontwikkelingen bij Alpha Nederland. We informeren je over het laatste nieuws en de impact van onze cursussen zoals Alpha en de (Pre)Marriage Course. We nodigen je uit voor evenementen en trainingen. Je ontvangt actuele gebedspunten. En je leest als eerste de nieuwste ontwikkelingen rondom onze podcast ‘De Kansen voor de Kerk’. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Magazine Alpha Life

Alpha Life is een magazine vol diepgaande interviews met kerkleiders en persoonlijke verhalen van mensen die Alpha of een (Pre)Marriage Course hebben gedaan. Ook houdt dit magazine je up to date over de ontwikkelingen van Alpha Nederland. Woon je in Nederland en wil je het magazine graag ontvangen? Schrijf je dan gratis in via onderstaand formulier!

Aanmelden Alpha Life

Abonneer je gratis op ons jaarlijkse magazine Alpha Life. Naast het magazine ontvang je vier keer per jaar een update van het werk van Alpha Nederland per post.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Teruglezen

Alpha Life – oktober 2023
Alpha Life – januari 2023