Geef Alpha door aan
volgende generaties

Alpha Nederland wil u graag adviseren en begeleiden in de wijze waarop u mogelijk een nalatenschap aan Alpha kunt schenken. Dat kan wat ons betreft niet zorgvuldig genoeg. Wij kiezen bewust voor een zo persoonlijk mogelijke benadering. 

Brochure
Om u van dienst te zijn hebben wij op het gebied van nalatenschap en testament alle mogelijkheden en te nemen stappen op een rij gezet. Interesse? Vraag meer informatie aan via het formulier onderaan de pagina. Wij sturen u dan een brochure met daarin alle informatie en wat wij daarbij voor u kunnen betekenen. Indien gewenst kunnen wij u van eerste kennismakingsgesprek tot en met de notaris begeleiden. 

Oriënterend gesprek
Natuurlijk kunt u – naast schriftelijke informatie – ook een vrijblijvend, oriënterend gesprek aanvragen. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek met een kop koffie erbij of u bent natuurlijk van harte welkom op ons kantoor in Driebergen. Maak daarom gerust een afspraak met een van onze medewerkers via 0343 – 74 50 70 of via het formulier onderaan deze pagina.

Ik laat na

Op 16 september 2021 is Cees van de Kerk overleden. Cees had veel te danken aan Alpha. De cursus had zijn ogen geopend. Daarom liet hij Alpha Nederland opnemen in zijn testament.

“Ik heb gezien hoe de levens van mensen om mij heen veranderd zijn door het evangelie van Jezus Christus te horen op Alpha.”

Over Alpha Nederland 
Alpha Nederland zet zich met hart en ziel in voor de evangelisatie van Nederland, de vitalisering van de kerk en de transformatie van de samenleving. Samen met honderden kerken verwelkomt Alpha Nederland jaarlijks ruim 15.000 mensen op Alpha’s en Marriage Courses. Ons verlangen is mensen in aanraking brengen met Jezus Christus en duurzame en gezonde relaties te ontwikkelen.  

Wilt u meer informatie over nalatenschappen? 
We geloven dat het werk van Alpha Nederland blijvende impact heeft op de levens van mensen. We gaan graag met u in gesprek om hier meer over te vertellen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer 0343 – 74 50 70 of via onderstaand formulier.  

Contact