Impact

Waarom een Premarriage Course geven?

Wat gaaf dat je een Premarriage Course wil geven! Hier is veel behoefte aan. Voordat je ergens gaat werken, volg je een opleiding. En voordat je gaat autorijden, neem je rijlessen. Maar vaak wordt gedacht dat een relatie vanzelf goed gaat als je van elkaar houdt, terwijl je voor een goede, duurzame relatie soms best hard moet werken. Door middel van de Premarriage Course kunnen stellen zich voorbereiden op een leven samen aan de hand van vijf verschillende thema‚Äôs. 

Onderzoek naar impact

Inmiddels hebben meer dan 10.000 mensen wereldwijd een Premarriage Course gevolgd. De Premarriage Course wordt gegeven op allerlei plekken en vanuit verschillende kerkelijke denominaties. In 2017 is er wereldwijd onderzoek gedaan naar de impact van de Premarriage Course en we willen graag wat resultaten met je delen!

Wat vinden deelnemers van de Premarriage Course?

Maar liefst 98% (!) van de deelnemende stellen geeft aan dat de Premarriage Course een positieve invloed op hun relatie heeft. Daarnaast zou 82% van de deelnemers de Premarriage Course van harte aanraden aan vrienden en kennissen. Wat een indrukwekkende cijfers!

“Het heeft ons geholpen, ook nu nog, om te begrijpen waar je vandaan komt, hoe je bent opgevoed, en hoe je tegen dingen aankijkt.”

– Wesley en Suzanne

Dorine Sommer - Relatiemanager van de Marriage Course

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Dorine Sommer, (Relatie)Manager van de Marriage en Parenting Courses. Heb je vragen over de Premarriage Course of denk je erover na om met het materiaal aan de slag te gaan? Ik help je graag verder! Klik op de knop hieronder om contact met me op te nemen. 

Ja, ik heb een vraag!

Premarriage Course op social media: