Promotie

Het belang van promotie

Verreweg de meeste deelnemers komen bij een Premarriage Course door een persoonlijke uitnodiging. Daarom raden we jou en je Premarriage Course-team aan om in ieder geval de volgende twee dingen te doen:

  1. Zelf mensen uitnodigen voor de Premarriage Course  
  2. Je gemeente/parochie in beweging krijgen om ook mensen uit te gaan nodigen voor de Premarriage Course.

Om je daar zo goed mogelijk bij te helpen, hebben we verschillende dingen voor je ontwikkeld. Voor het persoonlijk uitnodigen van stellen hebben we verschillende promotiemiddelen en voor het in beweging krijgen van je gemeente of parochie hebben we de uitnodigingschallenge ontwikkeld.

Uitnodigingschallenge

Om je hele kerk te betrekken bij het uitnodigen van deelnemers voor de Premarriage Course, hebben we de uitnodigingschallenge ontwikkeld. Bij de uitnodigingschallenge vier je met je hele kerk alle mensen die zijn uitgenodigd door voor iedere uitnodiging een vlaggetje op te hangen. Meer weten? Hier lees je meer over de uitnodigingschallenge.

Promotiemiddelen

Om je zo goed mogelijk te helpen om mensen uit te nodigen voor jouw Premarriage Course, hebben we verschillende materialen ontwikkeld om jouw persoonlijke uitnodiging te ondersteunen. We hebben zowel online als offline promotiemiddelen. Online promotiemiddelen zoals foto’s berichtjes voor op social media vind je na het registeren van je Premarriage Course via registratie.alphanederland.org achter ‘Downloads’. Wil je materialen voor de offline promotie van je Premarriage Course? Kijk dan op alphabookshop.nl.

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Joyce van de Kamp, Relatiemanager van de Marriage en Premarriage Course. Heb je vragen over de (Pre)Marriage Course of denk je erover na om met het materiaal aan de slag te gaan? Ik help je graag verder! Klik op de knop hieronder om contact met me op te nemen.  

Ja, ik heb een vraag!

Premarriage Course op social media: