De Bijbel met Nicky en Pippa Gumbel

Ga de uitdaging aan om in één jaar de hele Bijbel te lezen

Met De Bijbel met Nicky en Pippa Gumbel (voorheen Bible in One Year) ga je in één jaar de hele Bijbel door: van Genesis tot Openbaring. Dit kun je in je eentje doen, of bijvoorbeeld met je Bijbelkring of vriendengroep. De Bijbel met Nicky en Pippa Gumbel trekt al jaren wereldwijd een enthousiast lezerspubliek. Ga jij ook de uitdaging aan? 

Meld je aan

“Ik geniet elke morgen van de gedeelten uit de Bijbel. Met de uitleg erbij is het zoveel beter te begrijpen!”

Reactie van een lezer

In één jaar de hele Bijbel door

Elke dag krijg je een e-mail met een Bijbelgedeelte uit het Nieuwe Testament, Psalmen of Spreuken en een ander boek uit het Oude Testament. Nicky Gumbel, oprichter van Alpha, geeft een toelichting op de Bijbelgedeelten en zijn vrouw Pippa sluit af met een korte bijdrage. Instappen kan op ieder moment. Na een jaar heb je de hele Bijbel gelezen. 

👇🏾 Meld je hieronder aan en (her)ontdek de kracht van de Bijbel voor jouw dagelijks leven!

Ja, ik ga de uitdaging aan!

Ik meld me gratis aan voor een dagelijkse e-mail van De Bijbel met Nicky en Pippa Gumbel.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Nicky en Pippa Gumbel

Nicky Gumbel is de oprichter van Alpha, een serie van tien interactieve bijeenkomsten waarin deelnemers het gesprek aangaan over het leven, geloof en God. Jarenlang was hij voorganger van Holy Trinity Brompton (HTB), een Anglicaanse kerk in het centrum van Londen.

Nicky is de schrijver van een aantal bestsellers, waaronder ‘Een kwestie van Leven’, ‘De uitdaging van een christelijke levensstijl’, ‘Een leven dat zin heeft’, ‘Het hart van de opwekking’ en ‘Waarom Jezus?’

Nicky en Pippa Gumbel

Nicky is getrouwd met Pippa. Ze wonen in het centrum van Londen en hebben drie uitwonende kinderen. Nicky en Pippa hebben Bible in One Year voor het eerst geschreven in 2011 voor hun eigen gemeente in Londen (Holy Trinity Brompton). Het is daarna doorontwikkeld met een Engelstalige app en lezers van over de hele wereld. In Nederland wordt de vertaling sinds 1 januari 2016 dagelijks gemaild aan duizenden lezers. In 2022 zijn de bijdragen van Nicky en Pippa herschreven en opnieuw vertaald door Marga Maris. Vanaf januari 2024 gaat Bible in One Year verder onder de naam De Bijbel met Nicky en Pippa Gumbel.

Archief

Heb je een of meerdere dagen van De Bijbel met Nicky en Pippa Gumbel gemist? Geen probleem! Je vindt alle verzonden dagelijkse e-mails via onderstaande link.

Lees de dagelijkse e-mails terug

Investeer mee!

We bieden De Bijbel met Nicky en Pippa Gumbel gratis aan. Het past bij onze missie om de Bijbel dichtbij te brengen met praktische en toepasbare uitleg die inspireert en uitdaagt. Investeer mee zodat we mensen blijvend kunnen inspireren met de Bijbel! 

Ja, ik wil hierin investeren!