Training en materialen

Ben je op zoek naar materialen voor jouw Alpha Youth? Hier vind je alle materialen en training die je nodig hebt om een te gekke Alpha Youth te geven!

Hoe bereid ik mijn team goed voor?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voordat de eerste avond van start gaat is het belangrijk dat jij en je team elkaar al goed kennen. Investeer in goede teambijeenkomsten. Kom met je team naar de landelijke trainingsdag en ontvang deze dag alles wat je moet weten voor het geven van een te gekke Alpha Youth! Of organiseer zelf de teamavonden en maak gebruik van de trainingvideo’s.

Alpha Youth App

Een geweldige Alpha Youth organiseren? Registreer je Alpha Youth en ontvang toegang tot de Alpha Youth App. In de app vind je:

• Een handig overzicht van alle Alpha Youth- bijeenkomsten.
• Per bijeenkomst alle materialen en tips die je nodig hebt.
• Alle antwoorden op vragen die jij hebt over het organiseren van een Alpha Youth.

Je kunt de app naar jouw Alpha Youth aanpassen. Vul de data van jouw bijeenkomsten in. Laat teamleden aangeven welk onderdeel ze willen leiden en stem af welke ijsbrekers je wilt gebruiken.

Lees meer over de Alpha Youth App.

Registreer mijn Alpha Youth!

Landelijke trainingsdag

Twee keer per jaar is er een landelijke Alpha Nederland Training- en Inspiratie voor alle teams. Een prachtige dag om met je team naartoe te gaan om te horen en te zien hoe je praktisch met een Alpha Youth kunt starten.

Ik kom met mijn team!

Trainingsvideo’s

Kan je niet komen? Maak dan tijd om samen de teamtrainingsvideo’s te kijken over de kleine groep, het weekend en het ministrygebed! Registreer je Alpha Youth en bekijk de video’s in de Alpha Youth App!

Registreer mijn Alpha Youth!

Welke materialen heb ik nodig? 

Je hebt de training gehad: nu nog de juiste materialen voor jouw Alpha Youth! Je kunt ervoor kiezen om de Alpha Youth-inleidingen door een spreker te laten doen. Kun je geen sprekers vinden? Sinds 2019 bestaat de vernieuwde Alpha Youth Series en kun je er ook voor kiezen om elke Alpha Youth-avond een aflevering te tonen. De afleveringen en gespreksvragen zijn gratis te vinden in de Alpha Youth App als je jouw Alpha Youth hebt geregistreerd.

Kijk op de Alpha Bookshop voor meer leuke producten. Je kunt bijvoorbeeld ook leuke armbandjes aanschaffen voor je deelnemers of een tof kennismakingsspel voor de eerste avond!

Bidden voor jouw Alpha Youth!
Wil jij gebed een centrale plek geven voor en tijdens je Alpha Youth? Download dan de gratis gebedstool die we in samenwerking met 24/7 Prayer gemaakt hebben!

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Hendrina van Dijk-Harmannij, (Relatie)Manager van Alpha Youth & Students. Heb je vragen over Alpha Youth of denk je erover na om een Alpha Youth te geven? Ik help je graag verder! Klik op de knop hieronder om contact met me op te nemen.

Neem contact met mij op

Alpha Youth op social media: