Training en materialen

Ben je op zoek naar materialen voor jouw Alpha Youth? Hier vind je alle materialen en training die je nodig hebt om een te gekke Alpha Youth te geven!

Hoe bereid ik mijn team goed voor?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voordat de eerste avond van start gaat is het belangrijk dat jij en je team elkaar al goed kennen. Investeer in goede teambijeenkomsten. Kom met je team naar de landelijke trainingsdag en ontvang deze dag alles wat je moet weten voor het geven van een te gekke Alpha Youth! Of organiseer zelf de teamavonden en maak gebruik van de trainingvideo’s.

Landelijke trainingsdag

Twee keer per jaar is er een landelijke Alpha Nederland Training- en Inspiratie voor alle teams. Een prachtige dag om met je team naartoe te gaan om te horen en te zien hoe je praktisch met een Alpha Youth kunt starten.

Trainingsvideo’s

Kan je niet komen? Maak dan tijd om samen de teamtrainingsvideo’s te kijken over de kleine groep, het weekend en het ministrygebed! Registreer je Alpha Youth en bekijk de video’s!

Welke materialen heb ik nodig? 

Je hebt de training gehad: nu nog de juiste materialen voor jouw Alpha Youth! Je kunt ervoor kiezen om de Alpha Youth-inleidingen door een spreker te laten doen. Kun je geen sprekers vinden? Sinds 2019 bestaat de nieuwe Alpha Youth Series en kun je er ook voor kiezen om elke Alpha Youth-avond een aflevering te tonen. De afleveringen en handleiding zijn gratis te downloaden als je jouw Alpha Youth hebt geregistreerd.

Kijk op de Alpha Bookshop voor meer leuke producten. Je kunt bijvoorbeeld ook leuke armbandjes aanschaffen voor je deelnemers of een tof kennismakingsspel voor de eerste avond!

Bidden voor jouw Alpha Youth!
Wil jij gebed een centrale plek geven voor en tijdens je Alpha Youth? Download dan de gratis gebedstool die we in samenwerking met 24/7 Prayer gemaakt hebben!

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Hendrina van Dijk-Harmannij, (Relatie)Manager van Alpha Youth & Students. Heb je vragen over Alpha Youth of denk je erover na om een Alpha Youth te geven? Ik help je graag verder!

Ja, ik heb een vraag!

Alpha Youth op social media: