Promotie

Wat doe je met de promotie van je Alpha Youth? Ga je promoten met posters of op social media? Of allebei? Bekijk hier de beschikbare promotiemiddelen!

Hoe zorg ik voor deelnemers op mijn Alpha Youth?

90% van de deelnemers komt naar Alpha Youth door een persoonlijke uitnodiging toont onderzoek aan. Nodig dus zoveel mogelijk jongeren persoonlijk uit! Gewoon in een (chat)gesprek. Houd het laagdrempelig en nodig ze uit voor de eerste avond. Naar aanleiding daarvan kunnen deelnemers besluiten terug te keren.

Promotiemiddelen

Vervolgens is het handig dat ze worden herinnerd aan jouw uitnodiging. Wat ga jij doen met de promotie van jouw Alpha Youth? Promotiemiddelen ondersteunen jouw persoonlijke uitnodiging. Hieronder staan ze voor je op een rij! 

Posters

Bestel deze A3-posters en hang ze voor de ramen van je kerk, je huis of school! De posters zijn beschikbaar in twee verschillende stijlen.

Ansichtkaarten

Bestel deze ansichtkaarten en daag zoveel mogelijk tieners uit om te komen naar jouw Alpha Youth! De kaarten zijn beschikbaar in twee verschillende stijlen.

Foto’s

Registreer jouw cursus en maak gebruik van de sfeerfoto’s en video’s voor het maken van bijvoorbeeld social media posts. 

Gratis checklist! Hoe promoot ik mijn Alpha Youth?

Wil je meer weten over het promoten van jouw Alpha Youth? We sturen je graag een handig stappenplan met de beste tips & tricks voor het promoten van jouw cursus! Vul hieronder je e-mailadres in en dan ontvang je hem in je mail!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Hendrina van Dijk-Harmannij, (Relatie)Manager van Alpha Youth & Students. Heb je vragen over Alpha Youth of denk je erover na om een Alpha Youth te geven? Ik help je graag verder! Klik op de knop hieronder om contact met me op te nemen.

Neem contact met mij op

Alpha Youth op social media: