Alpha Youth Series

Wat is de Alpha Youth Series?

De Alpha Youth Series is ontwikkeld voor jongeren van 13-18 jaar. De dertien afleveringen zijn speciaal gemaakt om met elkaar in gesprek te gaan over levensvragen en geloof. De serie zit vol humor, diepgang en geeft je het gevoel dat je samen op avontuur bent!

Bekijk hier de eerste aflevering!

Wij zijn superenthousiast over de nieuwe Alpha Youth Series! De series is hét middel voor het geven van een supertoffe Alpha Youth! Ben jij benieuwd? Bekijk hier de eerste aflevering:  

Bekijk de hele series

Wil je alle afleveringen bekijken? Registreer jouw Alpha Youth op onze registratiepagina en krijg toegang tot de hele series. Je vindt daar ook de Alpha Youth Series-handleiding met gespreksvragen voor in de kleine groep.

Wat is er nieuw? 

Vanaf de lancering van de eerst Alpha Youth Film Series in 2013 draait het 49 landen, 19 talen, op scholen, in huiskamers, in cafés en kerken – en dit wordt alleen nog maar meer! In deze nieuwe afleveringen hoor je verhalen van mensen van over de hele wereld, uit verschillende contexten en achtergronden. De serie is nu actueler en aantrekkelijker voor jongeren wereldwijd! De beelden, quotes en verhalen zijn allemaal geüpdatet om een nieuwe jonge generatie aan te spreken. Bekijk hieronder de trailer!

Wie zijn de presentatoren?

Net als in de huidige serie, zijn Ben en Jason de hoofdpresentatoren. Zij nemen de kijker mee op een ontdekkingsreis rondom levensvragen, geloof en betekenis. Ze worden bijgestaan door jonge co-presentatoren die de afleveringen toegankelijker maken met leuke, speelse uitleg en voorbeelden.

Kan ik je ergens bij helpen?

Ik ben Hendrina van Dijk-Harmannij, (Relatie)Manager van Alpha Youth. Heb je vragen over Alpha Youth? Ik help je graag verder!

Ja, ik heb een vraag!

Alpha Youth op social media: