Training en materialen

Het belang van goede training en materialen

Ben je van plan om een Alpha te geven aan senioren? Voordat je aan de slag gaat, is het goed om je te verdiepen in de trainingen en materialen die beschikbaar zijn. Denk aan het meemaken van een Alpha Nederland Training & Inspiratie met je team, of het bestellen van materialen voor je cursus start.  

Trainingen

Twee keer per jaar is er een landelijke Alpha Nederland Training & Inspiratie voor alle Alpha-teams in Nederland. Een prachtige dag om met je team naartoe te gaan om te horen en te zien hoe je praktisch met een Alpha Senioren kunt starten. Daarnaast word je gegarandeerd bemoedigd door de getuigenissen en ontmoetingen en word je geïnspireerd om aan de slag te gaan met je cursus.  

Er zijn ook nog verschillende trainingsvideo’s die je voorafgaand en tijdens je Alpha Senioren met je team kunt kijken. Denk aan uitgebreide teamtrainingsvideo’s over ‘de kleine groep’, maar ook korte teamtrainingsvideo’s over de best practices van Alpha.  

Materialen

Er zijn allerlei materialen beschikbaar voor jouw Alpha Senioren, zowel promotie- als cursusmaterialen. De materialen zoals werkboekjes en promotiematerialen zijn te vinden op alphabookshop.nl.   

Materialen zoals de PowerPoints en online promotiemiddelen zijn gratis te downloaden op registratie.alphanederland.org.   

Hoe ga je met Alpha Senioren van start?

Ben je enthousiast geworden over Alpha Senioren? We willen je graag helpen om van start te gaan. Daarom sturen we je graag een stappenplan toe met de beste tips en tricks voor jouw cursus. Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang vrijblijvend het stappenplan voor Alpha Senioren. 

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Saskia de Boer, Relatiemanager van Alpha. Heb je vragen over Alpha of denk je erover na om een Alpha te geven? Ik help je graag verder! Klik op de knop hieronder om contact met me op te nemen.

Stel je vraag, ik help je graag!

Gebruik dit formulier of e-mail naar: saskia@alphanederland.org

  • Hidden
Ja, ik heb een vraag!