Promotie

Het belang van promotie

90% van de deelnemers komt op Alpha door een persoonlijke uitnodiging. Persoonlijke uitnodigingen zijn dus ontzettend belangrijk. Als Alpha-team kun je daarom het beste zoveel mogelijk tijd besteden aan twee dingen:  

  1. het zelf uitnodigen van mensen voor je Alpha Senioren  
  2. je gemeente/parochie in beweging krijgen om ook mensen uit te gaan nodigen voor Alpha 

Om je daarbij zo goed mogelijk te helpen hebben we van alles voor je ontwikkeld. Zo hebben we voor het in beweging krijgen van je gemeente of parochie de uitnodigingschallenge ontwikkeld.   

Uitnodigingschallenge

Een uitnodiging voor Alpha kan ál het verschil maken in het leven van degene die wordt uitgenodigd voor Alpha. We kennen er talloze verhalen van. En stel je dan eens voor dat je hele geloofsgemeenschap betrokken is bij het persoonlijk uitnodigen van mensen voor Alpha. Zou dat niet fantastisch zijn? 

We horen vaak terug dat mensen het spannend vinden om iemand uit te nodigen. We willen hier graag in helpen. Zo is de uitnodigingschallenge ontstaan. Geef je een Alpha? Meld je dan aan voor de uitnodigingschallenge en ontvang in een paar mailtjes alles wat je nodig hebt om je kerk of parochie te enthousiasmeren om mensen uit te nodigen voor Alpha. 

Promotiemiddelen

Het is natuurlijk leuk om bij een persoonlijke uitnodiging ook iets te kunnen geven. Daarom hebben we speciaal voor Alpha Senioren uitnodigingsfolders ontwikkeld. Daarnaast kun je aandacht geven aan Alpha Senioren door gebruik te maken van de Alpha Senioren-posters. Maak vooral gebruik van deze materialen, zodat er in heel Nederland een herkenbare uitstraling is van Alpha Senioren. 

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Joost Klok, (Relatie)Manager van Alpha. Heb je vragen over Alpha of denk je erover na om een Alpha te geven? Ik help je graag verder! Klik op de knop hieronder om contact met me op te nemen.

Ja, ik heb een vraag!