Training en materialen

Het belang van goede training en materialen

Mensen inspireren en toerusten om hun geloof te delen kan lastig zijn. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Alpha is zo opgezet dat mensen zelf enthousiast worden om hun buren, collega’s en vrienden mee te nemen om in gesprek te gaan over Jezus. Om je te helpen om jouw Alpha zo goed mogelijk te kunnen geven hebben we allerlei trainingen en materialen voor je gemaakt om het je zo makkelijk mogelijk te maken.  

Trainingen

Twee keer per jaar organiseren we de landelijke Alpha Nederland Training & Inspiratie voor alle Alpha-teams in Nederland. Een prachtige dag om met je team naartoe te gaan om te horen en te zien hoe je praktisch met een Alpha kunt starten. Daarnaast word je gegarandeerd bemoedigd door de mooie getuigenissen en ontmoetingen en kun je geïnspireerd aan de slag met je eigen Alpha.

Daarnaast zijn er nog verschillende trainingsvideo’s die je voorafgaand en tijdens je Alpha met je team kunt kijken. Zo zijn er uitgebreide teamtrainingsvideo’s over ‘de kleine groep’ en ‘gebed en het weekend’, maar ook korte teamtrainingsvideo’s over de best practices van Alpha. 

Materialen

Er zijn allerlei materialen beschikbaar voor jouw Alpha, zowel promotie- als cursusmaterialen. De materialen zoals werkboekjes, handleidingen en promotiematerialen zijn te vinden op alphabookshop.nl.  

Materialen zoals de Alpha Film Series, PowerPoints en online promotiemiddelen zijn gratis te downloaden op registratie.alphanederland.org.  

Starterspakket

Ga je voor het eerst aan de slag met Alpha? Om het makkelijk voor je te maken, hebben we een pakket samengesteld met alle materialen die je nodig hebt voor jouw cursus. Je vindt in dit pakket niet alleen cursusmaterialen, maar ook promotiematerialen. Omdat je deze materialen als pakket aanschaft, geven we je ook een leuke korting!

Hoe ga je met Alpha van start?

Ben je enthousiast geworden over Alpha? We willen je graag helpen om van start te gaan. Daarom sturen we je graag een stappenplan toe met de beste tips en tricks voor jouw cursus. Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang vrijblijvend het stappenplan voor Alpha. 

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Saskia de Boer, Relatiemanager van Alpha. Heb je vragen over Alpha of denk je erover na om een cursus te geven? Ik help je graag verder! Klik op de knop hieronder om contact met me op te nemen.

Stel je vraag, ik help je graag!

Gebruik dit formulier of e-mail naar: saskia@alphanederland.org

  • Hidden
Ja, ik heb een vraag!

Alpha op social media: