Tijd voor elkaar

‘Tijd voor elkaar’ is de slogan van de Marriage Course Campagne, waarmee we stellen oproepen om tijd voor elkaar te maken door middel van een Marriage Course.

Waarom tijd voor elkaar?

Met de campagne dagen we stellen uit om meer tijd voor elkaar te maken. Uit een groot, representatief onderzoek dat we lieten uitvoeren blijkt namelijk dat ‘tijd voor elkaar’ de sleutel is tot een gelukkige relatie. Directeur van Alpha Nederland Arnoud Drop: “Partners willen graag meer activiteiten samen doen, betere gesprekken voeren met elkaar en betere seks, blijkt uit onderzoek, maar vinden het moeilijk om daar tijd voor te maken. Tijdens de Marriage Course gaan ze precies met deze en andere thema’s aan de slag.” De campagne loopt van 1 september tot 30 september 2022. Maar daarna kun je de materialen natuurlijk nog steeds gebruiken!

Tijd voor elkaar-challenge

Tijdens de najaarscampagne van 2022 dagen we stellen uit om mee te doen met met de Tijd voor elkaar-challenge. Stellen die zich aanmelden, krijgen vier weken lang een date-idee met gespreksvragen in hun mailbox. Aan het einde van de challenge ontvangen ze een uitnodiging voor de Marriage Course. Door middel van de challenge willen we stellen laten zien dat het leuk is om te investeren in je relatie en om tijd voor elkaar te maken. Lees meer informatie over de Tijd voor elkaar-challenge op tijdvoorelkaar.nl.

Bekijk de challenge

Beloftes van tijd voor elkaar

Précies 5,8x vaker cadeaus krijgen waar je wél op zit te wachten, een 2,7² beter seksleven en elkaar ‘s ochtends 21,7% vaker aankijken? Natuurlijk hebben we dat niet precies gemeten. Maar dat je relatie beter wordt van tijd maken voor elkaar, is geen hogere wiskunde.

Doe je mee?

We hebben jouw hulp nodig! De meeste stellen komen bij een Marriage Course door een persoonlijke uitnodiging. Daarom hebben we allerlei verschillende promotiematerialen ontwikkeld die jij kunt gebruiken om stellen uit te nodigen voor de Marriage Course. Je kunt meedoen op drie verschillende manieren:

Nodig zelf stellen uit voor de Marriage Course

Wil je zelf stellen uitnodigen voor de Marriage Course? Wat leuk! We hebben verschillende middelen voor je ontwikkeld:

Moedig je Marriage Course-team aan om stellen uit te nodigen

Met je hele team kun je meer stellen uitnodigen dan alleen! Vertel je team over alle leuke uitnodigingsopties die we hebben:

Enthousiasmeer je kerk om stellen uit te nodigen voor de Marriage Course

Stel je eens voor dat iedereen uit je kerk een stel zou uitnodigen voor de Marriage Course! Ga aan de slag met:

  • Kerkpakket: tips om de Marriage Course in je kerk te presenteren en kant-en-klare teksten en afbeeldingen voor in de nieuwsbrief
  • Online pakket: geef de Marriage Course een mooie plek op de website van jullie kerk en op social media
  • Perspakket: om de Marriage Course in lokale en regionale kranten te promoten

Vergeet ook niet op tijd deze middelen te bestellen:

Datekaartjes

Deze leuke datekaartjes zijn multifunctioneel inzetbaar: deel ze per setje uit aan een stel dat je een kleinigheidje wilt geven, of gebruik ze los van elkaar als flyers ter promotie van jouw Marriage Course. Op de voorkant staat een leuk idee voor een date. En op de achterkant staat een aantal gespreksvragen en wat informatie over de Marriage Course.

Bestel datekaartjes

Maak je eigen Tijd voor elkaar-poster

Voor deze campagne hebben we nieuwe beloftes bedacht, maar het is natuurlijk nog leuker als stellen hun eigen beloftes kunnen bedenken! Via deze tool kunnen ze hun eigen tijd voor elkaar-poster maken. Superleuk om mee te sturen als je stellen uitnodigt voor jouw Marriage Course!

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Joyce van de Kamp, Relatiemanager van de Marriage en Premarriage Course. Heb je vragen over de (Pre)Marriage Course of denk je erover na om met het materiaal aan de slag te gaan? Ik help je graag verder! Klik op de knop hieronder om contact met me op te nemen.  

Ja, ik heb een vraag!