Bestel jouw roll-up banner hier

Wat leuk dat je een roll-up banner wilt bestellen voor je cursus! Of je nu een Alpha, Alpha Students of een Marriage Course gaat geven: voor elke cursus is er een roll-up banner beschikbaar. Spoiler alert: voor Alpha en Alpha Youth zijn er zelfs twee opties! In het formulier hieronder kun je een roll-up banner bestellen. Onderaan deze pagina vind je afbeeldingen van elke roll-up banner.

Schuif aan-banner

Schuif aan is het thema van de Alpha Campagne. Met deze roll-up banner sluit je volledig aan bij de nieuwste Alpha Campagne. Dat is natuurlijk supergoed voor de herkenbaarheid van je Alpha! En een leuke extra: deze banner geeft gelijk sfeer aan een ruimte.

Rode Alpha-banner

Denk je aan Alpha? Dan denk je natuurlijk aan het grote vraagteken en die herkenbare rode kleur! Het fijne aan deze roll-up banner? Hij is tijdloos! Je kunt hem bij elke Alpha neerzetten. Of het nou is op de avonden zelf, of bij de promotie van je cursus.

Alpha Youth-banner (het avontuur van je leven)

Het avontuur van je leven! Dat is Alpha Youth. Gebruik de roll-up banner bij de promotie van Alpha Youth en zet hem natuurlijk ook neer tijdens de Alpha Youth-avonden! Op de Alpha Bookshop (of bij de boekentafel op de Alpha Nederland Training & Inspiratie) vind je bijpassende Alpha Youth-materialen.

Alpha Youth-banner (Fun, Faith, Food & Friendship)

De vier kernwaarden van Alpha Youth: Fun, Faith, Food & Friendship! Gebruik de roll-up banner bij de promotie van Alpha Youth en zet hem natuurlijk ook neer tijdens de Alpha Youth-avonden! Op de Alpha Bookshop (of bij de boekentafel op de Alpha Nederland Training & Inspiratie) vind je bijpassende Alpha Youth-materialen.

Alpha Students-banner

Schuif aan bij Alpha Students! Gebruik de roll-up banner bij de promotie van Alpha Students en zet hem natuurlijk ook neer tijdens de avonden! Op de Alpha Bookshop (of bij de boekentafel op de Alpha Nederland Training & Inspiratie) vind je bijpassende Schuif aan-materialen.

Marriage Course-banner

Tijd voor elkaar – dat is het thema van de Marriage Course-campagne. Gebruik de roll-up banner bij de promotie van je cursus en zet hem natuurlijk ook neer tijdens de Marriage Course-avonden! Op de Alpha Bookshop (of bij de boekentafel op de Alpha Nederland Training & Inspiratie) vind je bijpassende Tijd voor elkaar-materialen.

Premarriage Course-banner

De nieuwe Premarriage Course-materialen zijn beschikbaar! Met deze roll-up banner trek je gelijk de aandacht en ontstaan er vast en zeker leuke gesprekken. Gebruik de roll-up banner bij de promotie van je cursus en zet hem natuurlijk ook neer tijdens de Premarriage Course-avonden! Op de Alpha Bookshop (of bij de boekentafel op de Alpha Nederland Training & Inspiratie) vind je bijpassende materialen.