Training en materialen

Ben je op zoek naar training en materialen voor jouw Alpha Students? Hier vind je alle materialen en training die je nodig hebt om een te gekke Alpha Students te geven!

Het belang van goede training en materialen

Ben je van plan te starten met een Alpha Students? Het is belangrijk om als team goed getraind en voorbereid te beginnen. Om je het zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we allerlei trainingen en materialen voor je beschikbaar.

Trainingen

Twee keer per jaar – in januari en september – wordt de Alpha Nederland Training & Inspiratie georganiseerd. Dit is dé trainingsdag voor teams die van start gaan met Alpha Students. Op deze dag word je (samen met je team) toegerust in alles wat je nodig hebt om een fantastische Alpha neer te zetten.

Naast deze trainingsdag zijn er nog verschillende trainingsvideo’s die je voorafgaand en tijdens je Alpha Students kunt kijken met je team. Uitgebreide teamtrainingsvideo’s over de kleine groep en gebed, maar ook korte teamtrainingsvideo’s. Je vindt ze allemaal op onze registratiepagina. 

Materialen

Er zijn allerlei promotie- en cursusmaterialen beschikbaar voor jouw Alpha Students. Materialen als werkboekjes en promotiematerialen zijn te vinden in onze Alpha Bookshop. De Alpha Film Series, Alpha Youth Series, handleidingen en online promotiemiddelen zijn gratis te downloaden op registratie.alphanederland.org.  

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Hendrina van Dijk-Harmannij, (Relatie)Manager van Alpha Youth & Students. Heb je vragen over Alpha Students of denk je erover na om een Alpha Students te geven? Ik help je graag verder! Klik op de knop hieronder om contact met me op te nemen.

Stel je vraag, ik help je graag!

Gebruik dit formulier of e-mail naar: hendrina@alphanederland.org

  • Hidden
Ja, ik heb een vraag!

Alpha Students op social media: