Promotie

Wat doe je met de promotie van je Alpha Students? Ga je promoten met posters of op social media? Of allebei? Bekijk hier de beschikbare middelen!

Promoot jouw Alpha Students

90% van de deelnemers komen op Alpha door een persoonlijke uitnodiging. Een persoonlijke uitnodiging is dus ontzettend belangrijk! Daarom raden we jou en je Alpha-team aan om in ieder geval de volgende twee dingen te doen: 

  1. Nodig zelf mensen uit voor jouw Alpha Students. 
  2. Zet je vereniging of kerk in beweging om ook mensen uit te gaan nodigen voor jouw Alpha Students.  

Om je daar zo goed mogelijk bij te helpen, hebben we van alles voor je ontwikkeld. Voor het uitnodigen van deelnemers hebben we zowel online als offline promotiematerialen gemaakt. Voor het in beweging krijgen van je vereniging hebben we de uitnodigingschallenge ontwikkeld. 

Uitnodigingschallenge

Een persoonlijke uitnodiging voor Alpha Students kan hét verschil maken voor degene die nadenkt over het volgen van een Alpha. En stel je dan eens voor dat je hele vereniging betrokken is bij het persoonlijk uitnodigen van mensen voor Alpha Students. Zou dat niet tof zijn?  

We horen vaak terug dat mensen het spannend vinden om iemand uit te nodigen. We willen hier graag in helpen. Zo is de  uitnodigingschallenge  ontstaan. 

Geef je een Alpha Students? Lees dan hier meer over de Uitnodingschallenge en vind alles wat je nodig hebt om je vereniging enthousiast te maken om mensen uit te nodigen voor Alpha Students. 

Promotiematerialen

Om je zo goed mogelijk te helpen om mensen uit te nodigen voor jouw Alpha Students, hebben we verschillende materialen ontwikkeld om jouw persoonlijke uitnodiging te ondersteunen. We hebben zowel online als offline promotiemiddelen. Online promotiemiddelen zoals banners en foto’s voor je social media vind je op registratie.alphanederland.org achter ‘Downloads’. Wil je materialen voor de offline promotie van je Alpha Students? Kijk dan op alphabookshop.nl.

Gratis checklist! Hoe promoot ik mijn Alpha Students?

Wil je meer weten over het promoten van je Alpha Students? We sturen je graag een handig stappenplan met de beste tips en tricks voor het promoten van jouw cursus. Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang vrijblijvend het stappenplan voor Alpha Students. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Hendrina van Dijk-Harmannij, (Relatie)Manager van Alpha Youth & Students. Heb je vragen over Alpha Students of denk je erover na om een Alpha Students te geven? Ik help je graag verder! Klik op de knop hieronder om contact met me op te nemen.

Ja, ik heb een vraag!

Alpha Students op social media: