Promotie

Het belang van promotie

90% van de deelnemers komt op Alpha door een persoonlijke uitnodiging. Persoonlijke uitnodigingen zijn dus ontzettend belangrijk. Als Alpha-team kun je dus het beste zoveel mogelijk tijd  besteden aan twee dingen:  

  1. het zelf uitnodigen van mensen voor je Alpha
  2. het zichtbaar maken dat je een Alpha Prisons gaat geven   

Promotie voor Alpha Prisons: net iets anders

Bij de promotie van Alpha Prisons zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ook in de gevangenis werkt een persoonlijke uitnodiging het best. Denk wel goed na over wie je uitnodigt. Ga bijvoorbeeld per deelnemer na of ze geschikt zijn om in een groep te zitten, of ze Nederlands of Engels spreken en of ze nog aanwezig zijn in de instelling tijdens de cursus.  

Naast een persoonlijke uitnodiging is het belangrijk dat je Alpha Prisons goed zichtbaar is in de instelling. Hiervoor kun je posters ophangen, flyers klaarleggen en een oproep doen in de kerkdiensten en gespreksgroepen.  

Materialen

Wil je gebruik maken van de promotiematerialen van Alpha Nederland? Deze vind je allemaal op alphabookshop.nl. Zoek je materialen op maat voor jouw Alpha Prisons? Neem dan contact met ons op.  

Hoe kunnen we je verder helpen?

Heb je vragen over Alpha of denk je erover na om een Alpha Prisons te geven? We helpen je graag verder! Klik op de knop hieronder om contact met ons op te nemen.

Ja, ik heb een vraag!