Experience | Marriage Course op Opwekking Pinksterconferentie

20 mei 2024

Ben je op maandag 20 mei op de Opwekking Pinksterconferentie? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan de seminar ‘Tijd voor jullie relatie’. Ben je benieuwd of de Marriage Course iets voor jullie is? Of overweeg je een cursus te organiseren, maar wil je eerst weten wat het precies is? Tijdens deze seminar ervaar je wat de Marriage Course is en kun je ontdekken of het organiseren van een cursus bij jullie past. Wil je aan het eind van een druk conferentieweekend gewoon even lekker ontspannen met je partner? Dan is deze seminar ook perfect voor jullie!

Tijdens deze seminar organiseren we een Marriage Course-bijeenkomst, maar dan in het klein. Je krijgt een goodiebag met wat lekkers en we duiken in de inhoud van de cursus. Kom dus samen met je partner! Jullie krijgen handvatten en tips aangereikt over een thema vanuit de Marriage Course Series en een stel cursusleiders. Vervolgens gaan jullie daar met z’n tweeën, aan de hand van inspirerende gespreksvragen en leuke quizjes, over in gesprek. Even tijd voor elkaar!

Tijdens deze seminar duiken we in het materiaal van de Marriage Course, maar als je overweegt om een Premarriage Course te organiseren willen we je ook graag uitnodigen.

Je hoeft je niet aan te melden voor deze seminar. Als je op de Opwekking Pinksterconferentie bent, kun je op maandagochtend om 10.15 (of net wat eerder 😉) naar seminartent 3 komen.

Wanneer:
20 mei 2024
10.15 uur 11.15 uur

Waar:
Seminartent 3, Opwekking Pinksterconferentie