Geannuleerd: (Pre)Marriage Course Experience

9 april 2024

👉 Let op! Deze Experience is helaas geannuleerd. Had je je al aangemeld voor dit evenement? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over dit evenement of de (Pre)Marriage Course? Stuur dan even een mailtje naar joyce@alphanederland.org!

Ben je benieuwd of de Marriage of Premarriage Course iets voor jullie kerk is? Of overweeg je een cursus te organiseren, maar wil je eerst weten wat het precies is? Tijdens deze (Pre)Marriage Course Experience ervaar je wat de (Pre)Marriage Course is en kun je ontdekken of het organiseren van een cursus bij jullie past!

Deze avond zal er hetzelfde uitzien als een reguliere bijeenkomst van de (Pre)Marriage Course:

  • We beginnen de avond met een lekker diner voor twee.
  • We bekijken een fragment van de Marriage Course Series.
  • Je gaat met je partner in gesprek over het thema.
  • We delen wat over de visie van de Marriage Course en de Premarriage Course.

Tijdens deze Experience duiken we in het materiaal van de Marriage Course, maar als je overweegt om een Premarriage Course te organiseren willen we je ook graag uitnodigen.

We organiseren deze bijeenkomst in Eindhoven, omdat er in deze regio nog veel kansen zijn voor de (Pre)Marriage Course. Als je uit deze regio komt, willen we je daarom extra aanmoedigen om te ontdekken of het organiseren van een cursus bij jullie past! Maar liefst 98% van de stellen die de Marriage Course hebben gevolgd, geven aan dat het een positieve impact heeft op hun relatie. Daarom willen we graag dat iedereen in heel Nederland toegang heeft tot een (Pre)Marriage Course bij hen in de buurt.

Ook als je niet uit de regio Eindhoven komt, willen we je van harte uitnodigen. In de rest van Nederland horen we regelmatig dat er (Pre)Marriage Courses vol zitten, dus een (Pre)Marriage Course organiseren in jouw woonplaats gaat een groot verschil maken voor de stellen bij jou in de buurt.

Deze (Pre)Marriage Course Experience organiseren we speciaal voor stellen, om samen te kunnen ervaren hoe de cursus eruitziet. Kun je niet samen met je partner komen maar heb je wel interesse om de cursus te ervaren? Dan kun je ook met iemand anders komen waarmee je de cursus wil organiseren. Wil je alleen komen? Stuur dan even een mailtje naar joyce@alphanederland.org!

👉 Let op! Deze Experience is helaas geannuleerd. Had je je al aangemeld voor dit evenement? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen over dit evenement of de (Pre)Marriage Course? Stuur dan even een mailtje naar joyce@alphanederland.org!

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige evenementen en het laatste nieuws rondom de Marriage Course en Premarriage Course? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de (Pre)Marriage Course door middel van de nieuwsbrief?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wanneer:
9 april 2024
18.30 uur 21.30 uur

Waar:
De Lichtstad Eindhoven
Wegedoornlaan 2B
5646 AC Eindhoven

Prijs:
€ 25,- per stel (inclusief diner)