Experience | Alpha Students Online

18 januari 2021

De situatie rondom corona is onzeker en Nederland is in lockdown. We weten helaas niet hoe lang deze situatie gaat duren. Wat is er na 19 januari weer mogelijk? Juist nu is het voor (nieuwe) studenten lastig om contacten te leggen. Ze hebben het nodig om elkaar en God te ontmoeten en betekenisvolle gesprekken te hebben. Laten we dus niet afwachten, maar kijken naar wat er nu mogelijk is. Alpha Students werkt ook online en dat kun jij meemaken!

Tijdens deze Alpha Students Online Experience maak je als leider een Alpha Students Online-avond mee. Samen spelen we Zoom Games en praten we na over een aflevering van de Alpha Film Series. Fun, Faith & Friendship!

De experience vindt plaats op maandagavond 18 januari. We starten om 20.00 uur, maar je kunt vanaf 19.50 uur al aansluiten. De experience duurt tot 21:30 uur.

Meld je aan via onderstaande knop en ontvang digitale toegang tot de experience.

Wanneer:
18 januari van 20:00 tot 21:30

Waar:
Online, via Zoom.

De praktische informatie die je moet weten

De experience vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan de experience.