Alpha Connect #2 | Een impactvol Alpha-weekend

13 oktober 2022

Ga je voor het eerst Alpha geven? Dan zijn de Alpha Connects speciaal voor jou! Samen met andere Alpha-teams kom je gedurende jouw Alpha op meerdere momenten samen om ervaringen uit te wisselen. Van het eerste begin: hoe je het best deelnemers kunt uitnodigen voor Alpha, tot het voorbereiden van je Alpha-weekend. En natuurlijk kijken we ook naar het vervolg, want wat ga je doen ná Alpha?

In totaal zijn er drie Alpha Connects. De ontmoetingen vinden plaats tussen september en november. De gesprekken worden gefaciliteerd door ervaren Alpha-leiders.

Alpha Connect #2 – Een impactvol Alpha-weekend

Tijdens de tweede Connect denken we samen na over het Alpha-weekend en hoe je je daar goed op voorbereidt. We gaan het onder andere hebben over:

  • Ruimte voor de Heilige Geest. Hoe geef je in het gebed voor het weekend de ruimte aan de Heilige Geest? En hoe doe je dat tijdens de bijeenkomsten?
  • Ministrygebed. Hoe train je het team in ministrybidden en hoe ziet ministrygebed eruit?
  • De rol van aanbidding. Hoe vul je tijd voor aanbidding in tijdens het Alpha-weekend? Welke momenten kies je hiervoor en hoe faciliteer je dit het best?

De bijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 13 oktober. We starten om 20.00 uur. Je kunt al aansluiten om 19.50 uur. De avond duurt tot 21.00 uur, maar je mag altijd even blijven hangen als je vragen hebt, of voor de gezelligheid. Meld je aan via onderstaand formulier en ontvang digitale toegang tot de Connect.

Aanmelden

Data van de andere Alpha Connects

In het aanmeldformulier kun je je ook direct aanmelden voor de eerste en derde Alpha Connect. Hier vind je meer informatie over die bijeenkomsten:

De praktische informatie die je moet weten

De ontmoeting vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Wanneer:
13 oktober van 20.00 uur tot 21.00 uur

Waar:
Online, via Zoom.