Alpha Connect #1 | Een goede start van je Alpha

1 september 2022

Ga je voor het eerst Alpha geven? Dan zijn de Alpha Connects speciaal voor jou! Samen met andere Alpha-teams kom je gedurende jouw Alpha op meerdere momenten samen om ervaringen uit te wisselen. Van het eerste begin: hoe je het best deelnemers kunt uitnodigen voor Alpha, tot het voorbereiden van je Alpha-weekend. En natuurlijk kijken we ook naar het vervolg, want wat ga je doen ná Alpha?

In totaal zijn er drie Alpha Connects. De ontmoetingen vinden plaats tussen september en november. De gesprekken worden gefaciliteerd door ervaren Alpha-leiders.

Alpha Connect #1 – Een goede start van je Alpha

Tijdens de eerste Connect denken we samen na over de voorbereiding van jouw Alpha en hoe je gastvrijheid vormgeeft tijdens de bijeenkomsten. We gaan het onder andere hebben over:

  • De promotie van Alpha. Hoe nodig je deelnemers uit? Wat is de rol van je team en hoe betrek je jouw kerk?
  • Teamtraining. Hoe vaak kom je samen met je team en wat bespreek je met elkaar in de voorbereiding?
  • Gastvrijheid. Hoe geef je gastvrijheid vorm tijdens de bijeenkomsten? Hoe is dit te zien in de maaltijden en in de aankleding? En hoe geef je gastvrijheid vorm in het contact met de deelnemers?

De bijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 1 september. We starten om 20.00 uur. Je kunt al aansluiten om 19.50 uur. De avond duurt tot 21.00 uur, maar je mag altijd even blijven hangen als je vragen hebt, of voor de gezelligheid. Meld je aan via onderstaand formulier en ontvang digitale toegang tot de Connect.

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Data van de andere Alpha Connects

In het aanmeldformulier kun je je ook direct aanmelden voor de tweede en derde Alpha Connect. Hier vind je meer informatie over die bijeenkomsten:

De praktische informatie die je moet weten

De ontmoeting vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Wanneer:
1 september van 20.00 uur tot 21.00 uur

Waar:
Online, via Zoom.