Aanbiddingsdienst | start 10 dagen bidden

26 mei 2022

Op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) geven we het startsein voor Thy Kingdom Come NL met een gebeds- en aanbiddingsdienst met het ADEM Project in Motion Church Utrecht. Je bent welkom!

Wat is Thy Kingdom Come?

Thy Kingdom Come een wereldwijde gebedsbeweging die christenen oproept om tussen Hemelvaart en Pinksteren te bidden voor de komst van Gods Koninkrijk en heel concreet voor vijf mensen in hun omgeving die Jezus nog niet kennen.

Thy Kingdom Come is in 2016 in Engeland gestart en is inmiddels overgewaaid naar 172 landen, waar Nederland er nu een van is. We trekken als Alpha Nederland in dit project samen met op met 24-7 Prayer NL en de IZB.

Hoe kan ik aanhaken?

Bid mee in de periode tussen Hemelvaart en Pinksteren voor vijf mensen in je omgeving die Jezus niet kennen. Schrijf je in voor de dagelijkse mail van Alpha Nederland met een gebedspunt en een korte overdenking, zodat je hier elke dag aan wordt herinnerd. En: kom naar de gebeds- en aanbiddingsdienst op Hemelvaartsdag in Utrecht – het ‘startsein’ van de gebedsperiode. Je kunt in het inschrijfformulier aangeven of je van plan bent om te komen.

Schrijf je in voor de mails van Thy Kingdom Come

Wanneer:
26 mei 2022

Waar:
Motion Church
Wijnesteinlaan 2
3525 AL Utrecht

Tijden:
20.00 – 21.30 uur
19.30 uur zaal open

Prijs:
Gratis
Meld je aan voor de mails en geef aan of je komt!

ADEM Project

Het ADEM Project is een samenwerking tussen muzikanten die nieuwe kerk- en aanbiddingsmuziek maken voor millennials — in het Nederlands, maar wel met invloeden van verschillende muziekgenres en culturele achtergronden.