Thy Kingdom Come

Gebedstiendaagse Hemelvaart – Pinksteren 2022

Duizenden christenen wereldwijd bidden tussen Hemelvaart en Pinksteren voor de komst van Gods Koninkrijk. Ook bidden de deelnemers elk voor vijf mensen in hun directe omgeving die Jezus nog niet kennen. Doe mee, schrijf je in en krijg elke dag een e-mail met een Bijbeltekst, een korte overdenking en een voorbeeldgebed.

Thy Kingdom Come (‘Uw Koninkrijk Kome’) is een wereldwijde, interkerkelijke gebedsbeweging, gestart in Engeland in 2016. IZB, 24-7 Prayer NL en Alpha Nederland omarmen dit initiatief en roepen christenen, kerken en parochies in Nederland op om mee te doen. 

Bekijk hier de eerste e-mails
Thy Kingdom Come | We starten morgen!
Thy Kingdom Come | Dag 1 – Kracht
Thy Kingdom Come | Dag 2 – Adem
Thy Kingdom Come | Dag 3 – Water

Startevenement met het ADEM Project
Op donderdag 26 mei wordt het startsein gegeven van Thy Kingdom Come NL met een gebeds- en aanbiddingsdienst met het ADEM Project in Motion Church Utrecht. De avond duurt van 20.00 tot 21.30 uur, de koffie staat klaar om 19.30 uur. Het adres is Wijnesteinlaan 2, 3525 AL Utrecht.

Aanmelden Thy Kingdom Come 2022

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. 

IZB

IZB is een missionaire organisatie die kerken in Nederland ondersteunt om haar missionaire roeping gestalte te geven. Het verlangen van het IZB is om mee te werken aan de groei van Gods koninkrijk in Nederland.

www.izb.nl

24-Prayer NL

24-7 Prayer NL leert mensen God te ontmoeten, zodat biddende gemeenschappen ontstaan die Jezus zichtbaar maken in de maatschappij.

www.24-7prayer.nl

Alpha Nederland

Alpha Nederland is een dynamische en groeiende organisatie die zich met hart en ziel inzet voor de evangelisatie van Nederland, de vernieuwing van de kerk en de verandering van de samenleving. Met veel passie zetten we ons in om, samen met de kerken van Nederland, te vertellen over het evangelie van Jezus.

www.alphanederland.org