We zoeken een communicatiestagiair voor de nieuwe Alpha Youth Series

32-36 uur per week

De jeugd heeft de toekomst? Nee, de jeugd is de generatie van nu! En dat is een generatie waar wij, als Alpha Nederland, voor willen knallen. 2025 gaat daarin een belangrijk jaar zijn. Dan lanceren wij de nieuwe Alpha Youth Series! Een nieuwe reeks afleveringen waarin de basis van het christelijk geloof wordt uitgelegd. Nieuwsgierig? Hier vind je alvast een voorproefje. Deze nieuwe serie is speciaal ontwikkeld voor de volgende generatie: generatie Alpha (nee, dat hebben we niet zelf bedacht 😉). Om die lancering en de campagnes eromheen te laten knallen, zoeken wij een gemotiveerde communicatiestagiair!  

In het kort: meewerken aan de lancering van de nieuwe Alpha Youth Series. Klinkt goed? Mooi! Lees dan snel verder ⬇️ 

De droom van Alpha Nederland

Onze droom is dat in 2036 één miljoen mensen in Nederland het evangelie van Jezus Christus hebben gehoord via Alpha. Jongeren zijn daarin superbelangrijk. We willen de lokale kerk ondersteunen en helpen om jonge mensen beter te bereiken, zodat er volop plekken zijn waar jongeren zichzelf kunnen zijn, elkaar ontmoeten en diepe gesprekken met elkaar aangaan. We hopen en verwachten dat met de nieuwe Alpha Youth Series het aantal Alpha Youth’s in Nederland enorm gaat groeien.  🙌

Wat ga je doen? 

De serie is al ontwikkeld en wordt in de komende maanden vertaald. We zijn op zoek naar een stagiair die ons uitvoerend kan ondersteunen bij de campagnes rondom de nieuwe Alpha Youth Series. We willen de nieuwe serie onder de aandacht brengen bij cursusleiders en jongeren door het hele land, een flinke klus dus. Je taken zijn onder andere het maken van socialmediaposts, teksten schrijven en advertenties uitwerken. Ook krijg je de kans om mee te kijken én mee te denken in het ontwikkelen van de campagnes.  

Wanneer past deze stage bij jou?  

  • Als je het leuk vindt om creatieve ideeën te bedenken, jouw brein soms alle kanten op stuitert en je handen gaan jeuken bij een nieuw project.  
  • Als je ervaring hebt met vormgeving en daar graag creatief mee bezig bent.  
  • Als je het leuk vindt om bezig te zijn met taal en teksten schrijven. 
  • Als Instagram en TikTok voor jou geen geheimen kennen.  
  • Als je het leuk vindt om je handen uit de mouwen te steken en concrete resultaten te zien van je werk.  
  • Ervaring met Alpha (Youth) en affiniteit met jongeren is een pré. 

Enthousiast geworden?

Even concreet: we zoeken een communicatie stagiair die enthousiast is over onze visie en daaraan bij wil dragen. Je gaat fulltime aan de slag in de periode januari– juni 2025 (eerder of later starten is bespreekbaar). Wij bieden een ontzettend gezellige en leerzame stageplek in een team vol enthousiaste mensen en natuurlijk een stagevergoeding. Ons kantoor is gevestigd in Bunnik. 

We horen heel graag van je waarom jij graag bij ons wilt stagelopen. Stuur je motivatie en cv vóór 30 november 2024 op naar fleur@alphanederland.org of neem contact op via 0343 745 070. 

Lees hier meer over de nieuwe Alpha Youth Series 💥