Thy Kingdom Come

Gebedstiendaagse Hemelvaart – Pinksteren 2024

Bid met ‘Thy Kingdom Come’ tien dagen voor vijf mensen in je omgeving

Mensen vertellen over Jezus blijkt in de praktijk soms best lastig. Maar besef: de leerlingen van Jezus werden ook pas krachtige getuigen toen ze met Pinksteren, na vurig en eensgezind gebed, werden vervuld met de Heilige Geest. Wat in die eerste tijd na Jezus’ Hemelvaart gebeurde, kan nu nog steeds! Daarom is er Thy Kingdom Come (‘Uw Koninkrijk Kome’): een wereldwijde, interkerkelijke gebedstiendaagse tussen Hemelvaart en Pinksteren. Christenen uit 172 landen doen mee. IZB, 24-7 Prayer NL en Alpha Nederland omarmen dit initiatief en roepen christenen, gemeenten en parochies in Nederland op om mee te doen. 

Bid je mee?

Wil je meedoen? Dan bid je vanaf Hemelvaartsdag samen met honderden christenen in Nederland tien dagen lang voor de komst van Gods Koninkrijk! Je bidt ook specifiek voor vijf mensen uit je omgeving die Jezus (nog) niet kennen.

Van 9 tot 19 mei 2024 krijg je elke dag een e-mail van ons met een korte overdenking, een gebed en Visio Divina (‘goddelijk zien’), een vorm waarbij we God biddend uitnodigen om tot ons hart te spreken terwijl we naar een kunstwerk kijken.

Meld je aan

‘Laten wij elkaar liefhebben, zegt de apostel Johannes. Hoe kun je een ander nou beter liefhebben dan door voor hem of haar te bidden!?’

Jurjen ten Brinke
EO-presentator en ambassadeur ‘Uw Koninkrijk Kome

Meedoen als kerk

Als gemeente of parochie kun je meedoen door een of meerdere gebedsbijeenkomsten te organiseren tussen Hemelvaart en Pinksteren. Voor die gebedsbijeenkomst(en) kun je het materiaal gebruiken van ‘Uw Koninkrijk Kome’ dat beschikbaar is via IZB

Lees hier het prachtige verhaal van Paul Bakker over de impact van ‘Thy Kingdom Come’!