Beleef samen The Passion

The Passion is een prachtige kans voor mensen om op een laagdrempelige manier het paasverhaal te ontdekken. Hoe bijzonder zou het zijn als honderden kerken in Nederland deze avond hun deuren openen om The Passion samen met hen te kijken?

Op Witte Donderdag (28 maart) vindt de 14e editie van het KRO-NCRV-programma The Passion plaats in Zeist, waar het Paasverhaal wordt verteld en bezongen door bekende Nederlanders. Jaarlijks kijken miljoenen mensen naar The Passion en worden zij stilgezet bij de belangrijkste gebeurtenis uit de Bijbel.

Kijkavond in je kerk

The Passion brengt het paasevangelie op een toegankelijke, muzikale manier onder de aandacht van mensen die niet (meer) in een kerk komen. Hoe mooi is het om dit paasevenement met een groep mensen samen te beleven? Met Schuif aan bij The Passion nodig je samen met je kerk mensen in jullie omgeving uit om live The Passion te kijken. Hoe het werkt? Heel simpel! Start met een gezellige ontmoeting, kijk samen naar The Passion en praat in kleine groepjes door over de uitzending.

The Passion Pakket

Samen met de Protestantse Kerk in Nederland hebben we een pakket samengesteld met materialen die jou ondersteunen om zo’n kijkavond goed te organiseren. Naast posters en uitnodigingen zitten er setjes gesprekskaarten in het pakket om na afloop van The Passion door te praten over het paasevangelie!