Schuif aan bij The Passion

The Passion is een prachtige kans voor mensen om op een laagdrempelige manier het paasverhaal te ontdekken. Hoe bijzonder zou het zijn als honderden kerken in Nederland deze avond hun deuren openen om The Passion samen met hen te kijken?

Hoe werkt Schuif aan bij The Passion?

Het concept is simpel: je organiseert als kerk een laagdrempelige, gezellige avond. Mensen schuiven aan om samen met jou The Passion te kijken. Na afloop van de uitzending ga je met elkaar in gesprek aan de hand van gesprekskaartjes (bijgevoegd in het Passion Pakket). Natuurlijk nodig je aan het eind van de avond alle gasten uit voor je eerstvolgende Alpha-bijeenkomst of om samen naar een kerkdienst of -viering te gaan.

Aan de slag!

Bestel het Passion Pakket

Op de website van de Protestantse Kerk in Nederland kun je gratis het Passion Pakket bestellen. In dit pakket vind je alles om een fantastische avond te organiseren! Van een handleiding tot uitnodigingen en van gesprekskaartjes tot posters. En natuurlijk vind je ook naamkaartjes en vlaggetjes om de avond zo laagdrempelig en gezellig mogelijk te maken.

Bekijk de webinar

Tijdens de webinar ontdek je alles wat je wilt weten over een succesvolle Schuif aan bij The Passion. Hoe zorg je voor een volle kerk? Hoe maak je de avond zelf tot een succes? Hoe geef je een duurzaam vervolg aan het evenement?