Ontdek Alpha op een Alpha Experience

Online, in het zuiden van Nederland én in Vlaanderen

Benieuwd naar wat Alpha is? Op de mini-conferentie ‘De Missonaire Parochie’ (afgelopen 25 maart) deelden meerdere mensen vanaf het podium hoe zij Alpha hebben ingezet bij de vernieuwing van hun parochies. En niet alleen zij: meer dan 100 parochies in Nederland zijn aan de slag gegaan met Alpha! Ontdek hoe Alpha ook in jouw parochie kan helpen om een beweging te maken van maintenance naar mission.  

Tijdens een Alpha Experience ervaar je op een laagdrempelige manier wat Alpha is. Je maakt een Alpha-bijeenkomst van begin tot eind mee. Natuurlijk beginnen we met een lekkere maaltijd, waar alle tijd is om elkaar te spreken. Tijdens de inleiding horen we meer over het onderwerp van de avond: ‘Hoe kun je geloven?’. Vervolgens gaan we uit elkaar in kleine groepen – daar is alle ruimte om onze meningen te delen en vragen te stellen.  

We nodigen je graag uit om aan te sluiten! Kijk voor meer informatie en aanmelden op alphanederland.org/evenementen.  

Welkom!

Er vinden in april, mei en juni meerdere Alpha Experiences plaats: online, in het zuiden van Nederland (Boxtel en Susteren) en in Vlaanderen (Haacht en Gent). We kijken ernaar uit om je daar te ontmoeten!