Alpha Experience | Susteren

Vrijdag 12 mei, 2023

Wil je Alpha een keer van dichtbij meemaken? Dan ben je van harte welkom op deze Alpha Experience in Susteren!

Tijdens een Alpha Experience maak je een van de Alpha-bijeenkomsten mee. Je schuift aan het begin van de bijeenkomst aan bij een maaltijd. Vervolgens kijk je een aflevering van de Alpha Film Series. Daarna ga je in een kleine groep uit elkaar om over het onderwerp door te praten. De perfecte kans om te ontdekken wat Alpha is!

Er zijn wereldwijd, maar ook in Nederland al veel ervaringen met Alpha opgedaan. Zo wordt Alpha in Nederland elk jaar door honderden kerken gegeven. Inmiddels hebben ruim 350.000 deelnemers een Alpha gevolgd. Wereldwijd zijn dat er miljoenen!

Ook als je Alpha al kent ben je welkom op de Alpha Experience. Het is de ideale manier om inspiratie op te doen voor nieuwe manieren waarop jouw Alpha vrucht kan dragen.

Wil jij meer weten over Alpha? Of ben je al van plan om (opnieuw) een Alpha te geven? Meld je dan hieronder aan. Je ontvangt binnenkort een e-mail van ons met meer informatie over de Alpha Experience.

Wanneer:
Vrijdag 12 mei
19.00 uur

Waar:
Salvatorplein 2
6114 HE Susteren

Kosten
De Alpha Experience is gratis. Je mag een vrijwillige bijdrage voor het eten geven.

Aanmelden

Praktische informatie

De Experience vindt plaats in Susteren. Ga je liever naar een Alpha Experience in een andere plaats of op een andere datum? Kijk dan op alphanederland.org/evenementen voor meer Alpha Experiences.