Alpha Experience | Online

25 april 2023

Wil je Alpha een keer van dichtbij meemaken? Dan ben je van harte welkom op deze (online) Alpha Experience!

Tijdens een Alpha Experience maak je een van de Alpha-bijeenkomsten mee. Omdat deze Alpha Experience online plaats vindt, starten we niet gezamenlijk met een maaltijd. Natuurlijk is er wel de tijd om elkaar te leren kennen en te genieten van een kopje koffie of thee. Vervolgens kijk je een aflevering van de Alpha Film Series. Daarna ga je in een kleine groep uit elkaar om over het onderwerp door te praten. De perfecte kans om te ontdekken wat Alpha is!

Er zijn wereldwijd en in Nederland al veel ervaringen met Alpha opgedaan. Zo wordt Alpha in Nederland elk jaar door honderden kerken gegeven. Inmiddels hebben ruim 350.000 deelnemers een Alpha gevolgd. Wereldwijd zijn dat er miljoenen!

Wil jij meer weten over Alpha? Of ben je al van plan om een Alpha te geven? Meld je dan hieronder aan. Je ontvangt binnenkort een e-mail van ons met meer informatie over en digitale toegang tot de Alpha Experience.

Wanneer:
25 april
20.00 uur

Waar:
Online, via Zoom

Aanmelden

Praktische informatie

Deze Experience vindt online plaats. Sluit je liever aan bij een fysieke Alpha Experience? Kijk dan op alphanederland.org/evenementen voor meer Alpha Experiences.