Adventsserie:
Waarom kerst?

Gourmetten met de familie naast de kerstboom, op je allermooist kerstliedjes meezingen met de radio of met het hele gezin en de buren naar de kerstdienst? Ook kerst wordt dit jaar weer anders dan anders. Omdat ook dit jaar veel kerstdiensten online gaan, willen we je helpen om jouw omgeving uit te nodigen voor de (online) kerstdienst. Daarom hebben we een ontzettend toffe, inspirerende adventsserie over het kerstverhaal je die je hiervoor kunt inzetten.

Vier video’s – vier adventszondagen

De adventsserie bestaat uit vier video’s – voor elk adventsweekend één. De vier video’s vertellen op een innovatieve en inspirerende manier het verhaal achter kerst: waarom kerst? Je kunt ze daarom perfect gebruiken om iemand te inspireren met het kerstverhaal. Juist in deze eenzame tijd, zijn deze video’s vol hoop en liefde ideaal om mensen uit te nodigen voor een kerstdienst! Wie inspireer jij met deze video’s?

Bekijk en deel de adventsserie: Waarom Kerst?

Laat de kerk met kerst voller zijn dan ooit tevoren!

Benieuwd naar de inhoud van de adventsserie?

De inhoud van de adventsserie is gebaseerd op het boekje ‘Waarom kerst?’ van Nicky Gumbel. Het verhaal legt aan de hand van de drie cadeaus – goud, wierook en mirre – de betekenis van kerst uit. Benieuwd naar het boekje? Je kunt hem nu bestellen in de Alpha Bookshop!