Training en materialen

Hoe bereid ik mijn team goed voor?

Mensen aanmoedigen en ze veilig laten voelen om diepe gesprekken te hebben met hun partner kan best lastig lijken. Om je te helpen om jouw Premarriage Course zo goed mogelijk te kunnen geven, hebben we verschillende trainingen en materialen voor je ontwikkeld. Zo maken we het geven van een Premarriage Course zo makkelijk mogelijk voor je! 

Landelijke trainingsdag

Twee keer per jaar organiseren we een landelijk evenement voor alle Alpha- en Marriage Course teams: de Alpha Nederland Training & Inspiratie. Een prachtige dag om met je team naartoe te gaan om te horen en te zien hoe je praktisch met een Premarriage Course kunt starten. Je wordt op deze dag bemoedigd door getuigenissen en de ontmoetingen en gaat geïnspireerd aan de slag met je eigen Premarriage Course.

Trainingsvideo’s

Daarnaast zijn er nog verschillende trainingsvideo’s die je voorafgaand en tijdens je Premarriage Course met je team kunt kijken. Zo zijn er bijvoorbeeld video’s over hoe je makkelijk een Premarriage Course kunt organiseren, hoe je omgaat met privacy en hoe je een goede sfeer creëert tijdens de bijeenkomsten. Deze video’s kun je bekijken na het registeren van je cursus via registratie.alphanederland.org.

Welke materialen heb ik nodig? 

We hebben allerlei verschillende materialen ontwikkeld voor jouw Premarriage Course. Zo zijn er materialen die je kunt gebruiken tijdens de cursus, maar ook materialen die je kunt gebruiken bij de promotie van jouw cursus. Je kunt de digitale middelen bekijken en downloaden via registratie.alphanederland.org. Je vindt hier onder andere de video’s van de Premarriage Course Series en online promotiemiddelen.

Materialen zoals de werkboekjes, de handleidingen en promotiematerialen (bijvoorbeeld uitnodigingskaartjes, spandoeken en posters) kun je bestellen in de Alpha Bookshop.   

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Joyce van de Kamp, Relatiemanager van de Marriage en Premarriage Course. Heb je vragen over de (Pre)Marriage Course of denk je erover na om met het materiaal aan de slag te gaan? Ik help je graag verder! Klik op de knop hieronder om contact met me op te nemen.  

Ja, ik heb een vraag!

Premarriage Course op social media: