Impact

Waarom een Parenting Course geven?

Wij geloven in de kracht van sterke gezinnen. Ouders lezen zich vaak in over de zwangerschap, de babytijd en soms nog over de peutertijd, maar er zijn weinig ouders die zich net zo uitgebreid verdiepen in de rest van de opvoeding. Met de Parenting Course geef je ouders de kans om andere ouders te ontmoeten. Ze kunnen zich herkennen in dezelfde uitdagingen en valkuilen en kunnen samen nadenken over vragen rondom de ontwikkeling van hun kinderen. En natuurlijk wordt er ook gelachen om elkaar anekdotes. Opvoeden doe je samen. After all, it takes a village to raise a child!

“Bij onze Parenting Course deden twaalf ouders mee. Die kwamen binnen via Facebook, een kerkdienst en op persoonlijke uitnodiging. Een mooie mix mensen, heel verschillend. Er deden stellen mee, alleenstaande ouders en bijvoorbeeld een ouder waarvan de partner en kinderen niet geloven. De cursus sloeg geweldig aan.”

Saskia de Graaf, Protestantse gemeente De Brug, Amersfoort

Dorine Sommer - Relatiemanager van de Marriage Course

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Dorine Sommer, (Relatie)Manager van de Marriage en Parenting Courses. Heb je nog vragen over de Parenting Course of vind je het fijn om even van gedachten te wisselen met iemand? Neem dan contact op met me.

Ja, ik heb een vraag!

De Parenting Course op social media: