Getrouwd met de kerk(leider)

Met welke uitdagingen heeft het voorgangershuwelijk te maken? En hoe kun je als kerkleider investeren in je huwelijk? Als Alpha Nederland willen we kerkleiders bemoedigen en hun relatie in het zonnetje zetten.

Niet alleen kerken maar ook hun kerkleiders hebben een pittig jaar achter de rug. Daarom willen we als Alpha Nederland kerkleiders bemoedigen en hun relatie in het zonnetje te zetten. Een bloeiende relatie draagt namelijk bij aan je mentale gezondheid en het plezier dat je hebt in je leven (en werk). Bekijk hier wat we ontwikkelden om jou als kerkleider te inspireren in het creëren van quality time met je partner.

Gratis whitepaper voor kerkleiders

Download hier de whitepaper ‘Getrouwd met de kerk(leider)’. Deze bondige whitepaper beschrijft:

  • Met welke uitdagingen heeft een voorgangershuwelijk te maken?
  • Hoe kun je als kerkleider investeren in je huwelijk?
  • En op welke manieren kun je ook in je gemeente bouwen aan vitale, bloeiende relaties? I

Met praktische handvatten, quotes van ambtgenoten en input uit relevante literatuur.

Marriage Course-experience

Meld je aan voor de Marriage Course-experience voor kerkleiders! Als Alpha Nederland willen we zoveel mogelijk kerkleiders en hun partner twee “avondjes uit” cadeau doen. De Marriage Course-experience bestaat uit twee dinsdagavonden, geleid door Ron en Annette van der Spoel, waarin je samen met je partner in gesprek gaat over thema’s als tijd voor elkaar en communicatie. Lees meer over de Marriage Course-experience en meld je snel aan!

‘Toen een collega werd bevestigd in het ambt, sprak de leidende bisschop de volgende woorden: “Vergeet nooit dat je eerste roeping bij je huwelijk ligt. De roeping voor dit ambt mag nooit in strijd zijn met je huwelijk, want je huwelijk en gezin is altijd belangrijker.”’

Nicky en Sila Lee, voormalig voorgangersechtpaar (HTB, Londen) en auteurs van de Marriage Course
Dorine Sommer - Relatiemanager van de Marriage Course

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Dorine Sommer, (Relatie)Manager van de Marriage en Parenting Courses. Heb je vragen over de Marriage Course of wil je meer weten over wat de cursus kan betekenen voor jouw kerk? Ik help je graag verder! Klik op de knop hieronder om contact met me op te nemen. 

Neem contact met mij op