Geef als bedrijf

Investeren met impact

Alpha biedt een schitterende kans om met mensen in contact te komen die Jezus nog niet kennen, of Hem beter willen leren kennen. Elke dag weer horen we verhalen over levens die positief veranderen. Uit onderzoek blijkt dat 92% van de Alpha-deelnemers een positieve tot zeer positieve invloed van Alpha op hun geloof en leven ervaart. Van de zoekende deelnemers ervaart maar liefst 55% de liefde van Jezus tijdens Alpha en de helft kiest ervoor om Jezus te gaan volgen. Investeer in het werk van Alpha Nederland en maak blijvende impact op mensenlevens.  

Eén miljoen mensen  

Alpha bestaat inmiddels 25 jaar in Nederland. Al ruim 300.000 mensen in Nederland hebben Alpha gedaan. Daar zijn we heel blij mee. Maar er is nog een land te winnen. In 2036 bestaan we 40 jaar. Onze droom is dat in 2036 één miljoen mensen het evangelie van Jezus hebben gehoord via Alpha. Wil je als ondernemer investeren in deze droom? Wordt dan droomdrager en sluit je aan bij de Vrienden van Alpha Nederland.

  • Je investeert in de levens van één miljoen mensen die een eerlijke kans krijgen om Jezus te leren kennen.
  • Jaarlijks organiseren we een aantal inspiratiebijeenkomsten waar je andere ondernemers ontmoet die dezelfde passie delen.  
  • Je gift is fiscaal aftrekbaar (ANBI)

Financiële slagkracht 
Ieder jaar worden we gezegend met voldoende middelen om ons werk te kunnen doen. Hiervoor gaan we risico’s uit de weg. We gaan alleen in op geboden kansen als we daar financiële middelen voor hebben. Wij zijn heel dankbaar voor wat we kunnen doen met het geld wat we ontvangen, maar met meer financiële slagkracht kunnen we meer mensen bereiken. Zou jij droomdrager willen worden en samen met ons willen investeren in één miljoen mensen?  

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik ben Mark de Heer, Relatiebeheerder Vrienden van Alpha Nederland. Heb je vragen of wil je financieel meebouwen aan het werk van Alpha? Ik ga graag met je in gesprek. 

Neem contact met mij op