Bid mee voor Alpha

Bid in de week van 14 t/m 20 september dagelijks voor alle mensen die worden uitgenodigd om een Alpha te doen.

Ons verlangen is om mensen uit te nodigen om Gods liefde voor hen te ontdekken. Dat is de reden waarom we Alpha geven. We weten zeker dat dit ook Gods verlangen is. In de komende weken worden via de campagne en persoonlijke uitnodiging diverse mensen uitgedaagd om een Alpha te volgen. Gebed is de kracht achter Alpha. We willen daarom in de week van 14 t/m 20 september dagelijks bidden voor alle mensen die worden uitgenodigd om een Alpha te doen. Bid je mee?

‘Het was Gods bedoeling dat ze hem zouden zoeken en hem al tastend zouden kunnen vinden, aangezien hij van niemand van ons ver weg is.’ (Handelingen 17:27)

We willen deze hele week dagelijks met elkaar bidden om 17.27 uur. Dit komt voort uit Handelingen 17:27. God geeft ons een prachtige belofte in dit vers. Hij is van niemand ver weg. God is niet ver weg van onze familieleden, onze buren, onze vrienden en alle mensen die uitgenodigd worden voor Alpha. Laten we aan de hand van dit vers deze belofte bidden en laten we bidden voor een open hart.

Bid jij van 14 t/m 20 september dat mensen in Nederland Jezus Christus leren kennen? Zet dan dagelijks je alarm en bid met ons mee om 17.27 uur.