Alpha
Campagne Materialen

Om jou en je Alpha-teamleden te helpen, vind je hier allerlei materialen, zoals de gebedskaartjes, teksten voor in het kerkblad, PowerPoints en natuurlijk de Alpha-uitnodigingen. Je vindt alle materialen ook achter registratie.alphanederland.org en op de Alpha Bookshop.

Het Eerste Hulp Bij Uitnodigen-platform en de gebedskaartjes

Vier in je kerk niet alleen het aantal deelnemers dat naar jouw Alpha komt, maar ook het aantal uitnodigingen en gebeden! Het Eerste Hulp Bij Uitnodigen-platform helpt je daarbij. Na het registreren van je cursus, ontvang je als kerk 100 gebedskaartjes om uit te delen aan jouw gemeente of parochie. Geef iedereen een moment om na te denken voor wie ze willen bidden en laat ze vervolgens de QR-code op het kaartje scannen.

Heeft iedereen een naam ingevuld in het platform? Dan gaat de teller lopen! Iedereen die een naam heeft ingevuld, ontvangt een persoonlijk gebed om voor hun familielid, vriend of kennis te bidden. In de weken erna krijgen ze een herinnering om voor die persoon te blijven bidden. En natuurlijk worden ze aangemoedigd om die persoon uit te nodigen voor Alpha!

Jij krijgt als kerk je unieke url (een afgeschermde webpagina) waar je kunt zien hoeveel er wordt gebeden en uitgenodigd. Laat deze teller regelmatig zien in je kerkdienst om samen met je kerk het aantal gebeden en uitnodigingen te vieren!

Promotiematerialen

Uitnodigingen
Uitnodigingen Schuif Aan

Bestel deze uitnodigingen (in een setje zitten 40 stuks) en gebruik ze om samen met je kerk mensen persoonlijk uit te nodigen voor Alpha. De persoonlijke uitnodiging is de meest effectieve uitnodiging!

Posters (A3)
Posters Schuif Aan

Bestel deze A3-posters (in een setje zitten 10 stuks) en hang ze voor de ramen van je kerk, je huis, school, werk, enz. Zo zetten we met elkaar Alpha op de kaart!

Posters (A0)
Posters A0 Schuif Aan

Gebruik de nieuwe A0-posters om Alpha goed op de kaart te zetten in jouw dorp of stad. In een setje zitten tien A0-posters, genoeg om Alpha goed zichtbaar te maken in jouw plaats!

PowerPoint en teksten kerkblad en -mail

Gebruik tijdens je oproep deze PowerPoints om je verhaal te ondersteunen. Kies zelf welke slides je gebruikt!

Wil je een oproep doen in je kerkblad of kerkmail voor Alpha? Laat je dan inspireren door de volgende teksten!