Schuif Aan | Alpha Campagne 2022

28 maart 2022

Schuif aan bij The Passion is een laagdrempelige avond in jouw kerk waarbij mensen van buiten de kerk samenkomen om in jouw kerkgebouw live The Passion te kijken. Het is makkelijk te organiseren, gezellig en een prachtige kans om met mensen in gesprek te gaan over het christelijk geloof.

Tijdens de webinar op 28 maart vertellen we je meer over hoe je Schuif aan bij The Passion kunt organiseren. We helpen je in hoe je de avond het beste voorbereidt, hoe je de bijeenkomst kunt leiden en natuurlijk hoe je een duurzaam vervolg geeft aan deze avond.

De webinar vindt plaats op maandagavond 28 maart. We starten om 20.00 uur. Je kunt al aansluiten om 19.50 uur. De avond duurt tot 21.30 uur, maar je mag altijd even blijven hangen als je vragen hebt, of voor de gezelligheid.

Wat is The Passion?
The Passion wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. Dit keer vindt het muzikale evenement plaats in Doetinchem. Op Witte Donderdag, 14 april, wordt het Paasverhaal op een unieke wijze verteld. De cast, vol bekende Nederlanders, zingt, presenteert en vertelt over de belangrijkste gebeurtenis uit de Bijbel. Jaarlijks kijken miljoenen mensen naar The Passion.

Wat een prachtige kans om mensen uit te nodigen dit in jouw kerk te beleven!

Aanmelden

De praktische informatie die je moet weten

De ontmoeting vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan de meet-up.

Wanneer:
28 maart van 20.00 uur tot 21.30 uur

Waar:
Online, via Zoom.