Training | (Pre)Marriage Course met samengestelde gezinnen

18 april 2024

Op donderdagavond 18 april organiseren we een online verdiepende training voor cursusleiders van de Premarriage Course en de Marriage Course over het thema: een (Pre)Marriage Course met stellen die hertrouwen of stellen met samengestelde gezinnen.

In 2023 waren er 600.000 samengestelde gezinnen in Nederland, dat is 21% van het totaal aantal gezinnen. En dit is alleen nog maar het geregistreerde getal.Tel daar de eenoudergezinnen bij op en  je komt uit op 40% van de Nederlandse gezinnen die samengesteld zijn of kunnen worden. Grote kans dus dat er een stel met een samengesteld gezin meedoet met jouw (Pre)Marriage Course!

Deze stellen hebben vaak andere vragen met betrekking tot relaties en ze lopen tegen andere uitdagingen aan. Tijdens deze training vertellen relatie-experts en ervaringsdeskundigen Gerjo & Linda Pasman van Stichting Levende Liefde hoe je deze stellen kunt ondersteunen tijdens jullie cursus. Gerjo en Linda werken veel met samengestelde gezinnen en hebben veel ervaring met het geven van de (Pre)Marriage Course. Zij zullen vanuit hun ervaring tips en informatie delen. Ook zal er volop ruimte zijn voor het stellen van vragen.

De training vindt online plaats, via Zoom.

Aanmelden voor de training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wanneer:
18 april 2024
20.00 uur 21.30 uur

Waar:
Online, via Zoom