Training (Pre)Marriage Course Online

29 oktober 2020

Door de grote veranderingen van de laatste tijd, overweeg je wellicht om een (Pre)Marriage Course Online te geven. Veel stellen kunnen of willen nu niet naar een offline cursus komen, maar hebben wel behoefte aan goede gesprekken met elkaar. Na het volgen van deze training ben je er helemaal klaar voor om zelf een (Pre)Marriage Course Online te geven!

Laat je niet afschrikken doordat je onbekend bent met de online middelen als Skype en Zoom. Tijdens de training beleef je hoe dit online werkt, hoor je van eerste ervaringen en krijg je praktische en technische tips zodat je vol vertrouwen aan de slag kunt met jouw (Pre)Marriage Course Online.

Tijdens de training zullen we o.a. ingaan op:

  • Waarom het geven van een (Pre)Marriage Course Online juist nu zo belangrijk is.
  • Hoe het technische aspect van een online cursus werkt.
  • Hoe je zorgt voor dat ‘avondje uit-gevoel’ bij de deelnemers.
  • Ervaringen van online cursussen die al bezig zijn. 

De training is op donderdag 29 oktober van 12.30 uur tot 14.30 uur en vindt online plaats, via Zoom. Na het aanmelden ontvang je een e-mail met een stappenplan en de link om deel te nemen aan de training.

Wanneer:
29 oktober 2020 van 12.30 uur tot 14.30 uur.

Waar:
Online, via Zoom.

De praktische informatie die je moet weten

De training vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan de training.