Alpha Connect #2 |
Een impactvol Alpha-weekend

10 oktober 2024

Ga je voor het eerst Alpha geven? Dan zijn de Alpha Connects speciaal voor jou! Samen met andere Alpha-teams kom je gedurende jouw Alpha op een aantal momenten samen om ervaringen uit te wisselen. Van het uitnodigen van deelnemers tot het voorbereiden van je Alpha-weekend. En natuurlijk kijken we ook naar het vervolg, want wat ga je doen ná Alpha?

In totaal zijn er drie Alpha Connects. De ontmoetingen vinden plaats tussen september en november. De gesprekken worden gefaciliteerd door relatiemanagers van Alpha.

Alpha Connect #2 – Een impactvol Alpha-weekend

Tijdens de tweede Connect denken we samen na over het Alpha-weekend en hoe je je daar goed op voorbereidt. We gaan het onder andere hebben over:

  • Ruimte voor de Heilige Geest. Hoe geef je in het gebed voor het Alpha-weekend ruimte aan de Heilige Geest? En hoe doe je dat tijdens de bijeenkomsten?
  • Ministrygebed. Hoe ziet ministrygebed eruit en hoe train je je team daarin?
  • De rol van aanbidding. Hoe vul je tijd voor aanbidding in tijdens het Alpha-weekend? Welke momenten kies je hiervoor en hoe faciliteer je dit het best?

De ontmoeting vindt plaats op donderdagavond 10 oktober. We starten om 20.00 uur. Je kunt al aansluiten vanaf 19.50 uur. De avond duurt tot 21.00 uur, maar je mag altijd blijven hangen als je vragen hebt, of voor de gezelligheid. 😉 Meld je aan via onderstaand formulier en ontvang digitale toegang tot de Connect.

Datum van de andere Alpha Connect

In het aanmeldformulier kun je je ook direct aanmelden voor de andere Alpha Connects. Hier vind je meer informatie over die bijeenkomst:

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De praktische informatie die je moet weten

De ontmoeting vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan de meet-up.

Wanneer:
10 oktober van 20.00 uur tot 21.00 uur

Waar:
Online, via Zoom.