Alpha Connect #3 |
Het begin van meer

13 november 2024

Ga je voor het eerst Alpha geven? Dan zijn de Alpha Connects speciaal voor jou! Samen met andere Alpha-teams kom je gedurende jouw Alpha op een aantal momenten samen om ervaringen uit te wisselen. Van het uitnodigen van deelnemers tot het voorbereiden van je Alpha-weekend. En natuurlijk kijken we ook naar het vervolg, want wat ga je doen nรก Alpha?

In totaal zijn er drie Alpha Connects. De ontmoetingen vinden plaats tussen september en november. De gesprekken worden gefaciliteerd door relatiemanagers van Alpha.

Alpha Connect #3 โ€“ Het begin van meer

Tijdens de derde Connect denken we samen na over het vervolg van Alpha en het geven van een volgende Alpha. We gaan het onder andere hebben over:

  • Follow-up. Waar komen deelnemers terecht na Alpha? Hoe kun je hen helpen om de volgende stappen te zetten in hun geloof?
  • Nieuwe leiders. Hoe kunnen de deelnemers van nu bij je volgende Alpha helpen? Hoe weet je of iemand daar klaar voor is?
  • Alpha blijven geven. Hoe blijf je als kerk consistent Alpha geven? Wat is daarvoor nodig en hoe werk je daar naartoe?

De ontmoeting vindt plaats op woensdag 13 november. We starten om 20.00 uur. Je kunt al aansluiten vanaf 19.50 uur. De avond duurt tot 21.00 uur, maar je mag altijd blijven hangen als je vragen hebt, of voor de gezelligheid. ๐Ÿ˜‰โ€ฏ Meld je aan via onderstaand formulier en ontvang digitale toegang tot de Connect.

Data van de andere Alpha Connects

In het aanmeldformulier kun je je ook direct aanmelden voor de eerste en tweede Alpha Connect. Hier vind je meer informatie over die bijeenkomsten:

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De praktische informatie die je moet weten

De ontmoeting vindt online plaats, dus zorg ervoor dat je een laptop of tablet met internetverbinding hebt. Na het aanmelden ontvang je van ons een stappenplan en de link om deel te nemen aan de meet-up.

Wanneer:
13 november van 20.00 uur tot 21.00 uur

Waar:
Online, via Zoom.