We zoeken een Adviseur Corporate Marketing & Communicatie

24-32 uur per week

Laten we beginnen met een kleine test. Zeggen wij “Eén miljoen…,” dan zeg jij: “… mensen in Nederland die het evangelie van Jezus Christus hebben gehoord via Alpha.” Ja, heb je ‘m? Dan is deze vacature écht iets voor jou. Wij zoeken namelijk iemand die mee wil bouwen aan onze droom als corporate marketing- en communicatieadviseur. Zo, nu weet je gelijk welke vacature je leest 😉.  

In een paar woorden: schrijven over de droom van Alpha Nederland, een vleugje fondsenwerving en marketing. Klinkt goed tot nu toe? Mooi! Lees dan snel verder ⬇️ 

We hebben een fantastische achterban van kerken, teams, donateurs en vrijwilligers die volop enthousiast worden van verhalen over (op)bloeiende kerken. Jouw baan is om hen te inspireren, informeren, enthousiasmeren en op andere manieren te…. -eren, met alles wat er ontwikkeld wordt vanuit corporate communicatie. Van de nieuwste editie van Alpha Life, ons jaarlijkse magazine, tot ons digitale, inspirerende (ja, het kan écht) jaarverslag.  

Wanneer past deze baan je als een jas?  

  • Je steekt graag je handen uit de mouwen en staat te trappelen om aan de slag te gaan met allerlei projecten, die je soms ook leidt.  
  • Nóg een verhaal ophalen? Ja, natuurlijk! Jij gaat helemaal aan op de persoonlijke verhalen van teams, kerkleiders en donateurs. Van de verhalen over wat Jezus heeft gedaan in de levens van deelnemers kan je nooit genoeg krijgen.  
  • Van teksten schrijven word je blij (met of zonder een beetje hulp van ChatGPT 👀).  
  • Redigeren, daar draai jij je hand niet voor om. Al die d’tjes en t’tjes hebben voor jou geen geheimen!  
  • Met jouw creatieve brein worden alle producten nét dat slagje beter.  
  • Gevraagd of ongevraagd: je denkt graag mee in projecten. 
  • En natuurlijk vind je het fijn om samen te werken in een reuze-enthousiast team.  

Let’s talk business: we zoeken een echte marketing- en communicatietopper met een passie voor onze droom. En wil je helemaal punten scoren? Dan geniet je er ook van om samen te werken met onze fondswerfhelden. Je gaat 24-32 uur per week aan de slag met de combinatie van je enthousiasme voor Alpha Nederland en jouw vakgebied. O ja, de collega’s met wie je komt te werken zijn best sympathiek… vinden we zelf althans. Klinkt goed, toch? 

Heb jij de ervaring en misschien zelfs een relevante opleiding in huis om ons team te versterken? En dacht je bij het lezen van deze tekst minsten drie keer ‘te gek’? Dan leren we je graag beter kennen.  

Je kunt reageren door je enthousiasme voor 27 september 2024 bij ons bekend te maken. Dat doe je door ons een mailtje te sturen met je motivatie en natuurlijk ook je cv. We horen heel graag van je waarom jij dé man of vrouw bent voor deze functie. Dat kan in de vorm van een brief, video, spoken word, Instagram-profiel, podcast… laat je creativiteit er maar op los! Laat het ons weten via info@alphanederland.org met als onderwerp ‘Doe mij die corporate marcom job maar!’ 

Nog een paar praktische details:

  • We laten je uiterlijk maandag 30 september weten of we je uitnodigen voor een gesprek.
  • De gesprekken vinden plaats op ons kantoor in Bunnik.
  • Er zijn twee data gereserveerd voor de gesprekken: woensdag 2 en donderdag 3 oktober.
  • Deze functie valt in schaal 9 van de CAO van de Protestantse Kerk in Nederland. We bieden onze medewerkers arbeidsvoorwaarden in lijn met diezelfde CAO. 

Lees hier meer over wie wij zijn als Alpha Nederland