Bible in One Year wordt vernieuwd!

Al jaren volgen duizenden mensen in Nederland Bible in One Year via de dagelijkse mailings. Per januari 2024 gaat Bible in One Year verder onder de naam De Bijbel met Nicky en Pippa Gumbel.  

In één jaar de hele Bijbel door

Met De Bijbel met Nicky en Pippa Gumbel ga je in één jaar de hele Bijbel door: van Genesis tot Openbaring. Elke dag krijg je een e-mail met Bijbelgedeelten uit het Nieuwe Testament, Psalmen of Spreuken en een ander boek uit het Oude Testament. Nicky Gumbel, oprichter van Alpha, geeft daarbij een toelichting op de Bijbelgedeelten en zijn vrouw Pippa sluit af met een korte bijdrage. De toelichtingen zijn in 2022 herschreven door Nicky Gumbel en dit jaar opnieuw vertaald. 

“Prachtig om te lezen! Alles wordt goed uitgelegd en het brengt me dichter bij Jezus.”

Reactie van een lezer

Ga jij de uitdaging aan?

De Bijbel met Nicky en Pippa Gumbel kun je in eentje volgen, of bijvoorbeeld met je Bijbelkring of vriendengroep. Zo kun je elkaar aanmoedigen en delen wat jou opvalt of wat je raakt. Op 1 januari beginnen we weer met Genesis 1, Mattheüs 1 en Psalm 1. Lees je mee? Meld je dan voor 1 januari aan!  

Meld je aan